25 Responses to Fiets als ornament!

 1. Ja zie ik regelmatig in de buurt.

  In Frankrijk rijden we wel eens langs een auto een mini en die is aan de spijlen van de ramen afgezaagd en de moterkap eraf, daarin zit aarde en planten.

 2. Hier zie je ze ook wel staan. Soms leuke zwarte opoefietsen met gehaakte jasbeschermers, rieten manden eraan gehangen, rijkelijk gevuld met geraniums šŸ™‚
  Vind het wel leuk staan, lekker landelijk.

 3. Ik heb een zwarte opoefiets. Ik gebruik hem voor de booschappen, gewoon als vervoermiddel en om in de buurt rond te fietsen voor ontspanning. En inspanning, want die fietsen fietsen niet zo heel licht.

 4. Ik heb een elektrische fiets en ik ben er super blij mee ik doe alles op de fiets , boodschappen naar mijn werk maar ook voor fun fiets ik met gemak 100 km p.week.
  Het klinkt wat overdreven maar het is echt zo.
  Andrea

 5. Fietsen worden hier net als in Amsterdam voornamelijk gejat of in het water gegooid, ooit zag ik hier zelfs bij het station ene fiets die ‘opgehangen’ was aan de lantaarnpaal, ja ergens moet ik die foto nog wel hebben, maar dat is lang geleden.

  Mijn eigen fiets, is mijn auto, ik heb geen rijbewijs, dus naast toer fietsen, is het met name mijn boodschappen fiets. En de afstanden moeten binnen de perken zijn, als het glad is buiten, te glad voor mijn gevoel, en ja dat kan al na veel regenval zijn of teveel natte bladeren op de paden, dan staat de fiets vaker in de box tot het weer goed weer is voor mij om te fietsen. Ooit ben ik namelijk afgeschoten van mijn fiets tijdens een tocht met school, excursie in de buurt… en ja, mini trauma. šŸ˜‰

  x
  Morgaine recently posted…De 100 dagen challenge #2My Profile

 6. Ik heb een moederfiets en gebruik die voor boodschappen.
  Zo hier en daar een decoratiefiets vind ik wel leuk, die van de foto is erg mooi. Maar bij de B.lokker hebben ze nu ook metalen nepfietsen te koop, die je decoratief kunt neerzetten. Dan moet ik ineens denken aan kleuters voor de ramen staan kijken, of de ganzen in de vensterbank, of houten letters met “home”, of …
  Waren er bij jullie in de omgeving trouwens, zo’n pakweg 40 jaar geleden, ook mensen met een zelfgebouwde molen in de hun gladgemaaide en met rozenborders afgezette gazons? Wel hier in het noorden. Een hele klus om zo’n decoratie te maken!

 7. Leuk die fiets daar als ornament, past wel vind ik .
  Ik heb een 2e hands Gazelle fiets sinds kort en ben er heel blij mee, Ik gebruik mijn fiets overal voor omdat ik geen auto heb, doe ik dus alles op de fiets. Voor lange afstanden maak ik gebruik van de trein.

 8. Ik kom het bij ons maar weinig tegen. Het is wel leuk bedacht. Een mooie laatste bestemming voor je oude fiets.

  Ikzelf heb 2 jaar geleden een oerdegelijke fiets gekocht van het merk gazelle. De fietsenmaker was er blij mee toen ik de mijne bracht voor een onderhoudsbeurt. ‘Gewoon een fiets zonder toeters en bellen en gemaakt om oud te worden’ kreeg ik als commentaar.

Leave a reply

CommentLuv badge