18 Responses to Dat zijn leuke dingen voor de mensen

 1. Als je eenmaal door hebt dat de winkels weten dat ze je kunnen verleiden met al die flitsende stickers en verlaagde prijzen dan heb je de eerste hobbel al genomen.
  Iets wat je normaal niet zou kopen daar heb je nog steeds niets aan ook niet al kost het maar één euro! Verdienen en besparen doe je pas als iets wat jij wilt hebben of nodig hebt nu stukken voordeliger is.

  Toch ben ik heel benieuwd wat je gekocht hebt!
  Godelieve recently posted…Slim kleding shoppen doe je zoMy Profile

 2. Ik weet het niet. Aan de ene kant ben ik erg gevoelig voor korting (als ik iets zie dat ik nodig heb dat in de aanbieding is, dan haal ik het vaak meteen. Soms neem ik wat extra’s mee, omdat het in de aanbieding is.
  Mijn oplossing op dit moment is gewoon om de winkels te mijden.

 3. Probeer het te vermijden maar zaterdag had ik toch een leuk dealtje. Twee halen een betalen voor (hoe noemen jullie dat?) Sweatervest? Normaal 59 dollar per stuk, nu 19.95 en de tweede gratis. Dus ipv 120 dollar 20! Nou dat heb ik niet laten liggen voor de dames hier. Het waren precise de kleuren, en de laatste, die ze mooi vonden.
  En ze zitten zo lekker warm Mom!, Pfft het was al zo heet hier en dan zo warm vest aan, om te passen dan. Ging bijna plat toen ik het zag, maar de prijs hield me op de been. Meestal gaat het andersom.
  Groet, Wilma

 4. V&D hebben we een tijd geleden ontdekt in Bergen Op Zoom. Wat een leuke winkel! broeken die passen, dat is heel wat met m’n 1.76m. In NL passen broeken me veel beter 😉 En jassen in kleur, ook een hele speurtocht in België, in Nederland keuze te over!
  jaja, ik kom er graag : alles onder één dak en voor iemand die echt niet graag shopt, de ideale oplossing! Nu ben ik wel benieuwd wat je gekocht hebt voor die prijs.

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.