Reacties

5 Netflix hacks — 28 reacties

  1. Ik heb de indruk dat Netflix in België nog niet zo populair is als in Nederland. Omdat de puberzoon maar bleef zeuren over Netflix, hebben we sinds een week nu ook een abonnement... en ik vind het geweldig!!! Het is ook helemaal niet duur voor hetgeen je krijgt vind ik. Ik heb de indruk dat jongeren de laatste jaren steeds minder en minder echt tv-kijken, maar meer online hun gading zoeken.

    • Herkenbaar Miss Milla. Hier waren het ook de kinderen die Netflix wilden. Ik vond het maar onzin, en het leek me helemaal niks.

      Maar ik was ook binnen no time helemaal bekeerd!

  2. Hoi Nicole, heb je ook ervaring of ken je mensen die Netflix niet via de PC maar via de TV krijgen? Ik denk erover om een interactieve TV aan te schaffen waar dan de Netflix app op kan. Volgens mij moet ik dan draadloos via het netwerk Netflix op de TV kunnen kijken. Ik heb hier een netwerk met drie vaste PC's. Die staan boven dus dat kijkt niet lekker. En ik heb een hele oude laptop die ik niet op de bestaande TV kan aansluiten.
    Ik weet ook niet welke snelheid het netwerk moet hebben om goed draadloos TV te kunnen ontvangen.

    • Wij kijken Netflix via Apple Tv. Dit is een klein apparaatje en je koopt het voor ongeveer 80 euro. Er zit ook een afstandsbediening bij. Met Apple Tv heb je geen Smart Tv of computer nodig om Netflix te kijken. Ik vind het heel erg handig.

    • Wij hebben een smart tv met de Netflix app erop en dat vind ik een ideale manier om Netflix te kijken. Dat kijkt veel relaxter dan kijken op een klein scherm van pc of laptop.
      De ontvangst gaat via wifi maar aan onze tv kun je eventueel ook een kabel aansluiten. Misschien handig om daarop te letten bij aankoop. De internetsnelheid via de kabel is vaak veel hoger via de kabel dan via wifi.

    • Hier al jaren geen tv meer. Eerst alleen dvdspeler en enorme verzameling films en series. Nu Netflix. Wij hebben een 'domme' tv met een chromecast (€30 ongeveer). Netflix op de tablet en naar de chromecast sturen. Gaat allemaal gewoon over de wifi.

      Je kunt ook youtube casten en als je de npo app op je tablet zet zelfs live tv kijken via je chromecast. Who needs tv?

  3. Ik vind het erg fijn, al irriteert het mij wel, dat series die ik allang volg op tv, op netflix pas seizoen 1 aanbied terwijl je op tv al in seizoen 3 of 4 zit of nog verder zelfs. En sommige series dus helemaal niet aangeboden worden.

    maar er is genoeg wat niet eens uitgezonden wordt of ooit al uitgezonden is, om dat terug te kunnen kijken.

    X

    • Ik ben blijven hangen in de vijfde aflevering. Ik vind er niet veel aan eigenlijk. En ik snap het niet, want iedereen is er heel positief over. Wat mis ik?!

  4. Ik deel sinds kort een abonnement met m'n moeder. Ik wilde er nooit aan omdat ik gewoon alles online kijk, maar m'n moeder kan dit niet dus ik heb het meer voor haar gedaan. Helaas is niks wat ik leuk vind te vinden op Netflix dus ik gebruik het meer als ik in bed lig, het is wel fijn dat wordt onthouden waar je bent bij een film of serie. Minder fijn dat je iets niet uit je lijst kunt verwijderen om verder te kijken als je het niet boeiend vond, maar ach. Heb net Proxmate geinstalleerd en nu kan ik eindelijk kijken wat ik wil kijken zonder illegaal bezig te zijn of superveel geld uit te geven aan dvdboxen. :) Ondertiteling gebruik ik nooit, klopt toch nooit iets van waardoor ik me alleen maar ga ergeren. :P

  5. Wat een handige tips! Ik heb zelf al een hele tijd Netflix maar wist dit allemaal niet. Dat overzetten naar Amerikaans etc. schijnt ook illegaal te zijn.. Erg verleidelijk om te doen maar ik denk dat ik me er ook maar niet aan waag. Die andere dingen ga ik wel eens uitproberen :)

    • Het was heel lang niet officieel verboden. Maar recent heeft Netflix concreet gezegd dat ze het nu afkeuren.

      Het punt is dat Netflix er belang bij heeft dat je een abonnement bij hen houdt. Een betalene abonnee, is een betalende abonnee. Daarom ondernamen ze niet echt actie toen mensen in andere landen ook toegang kregen tot de Amerikaanse Netflix.

  6. Fijn deze post veel wist ik nog niet .
    Ja dat vind ik wel veel films staan niet op de Nederlandse Netflix . Ik heb er al veel willen zien die er allemaal niet opstaan. Dat is soms wel jammer.
    Maar wel heel blij met Netflix. Heerlijk zo uren weg kijken.
    Laats voor de 23 ste keer ;) Hachi owow ik blijf huilen als ik die film zie.

    • Er is een eenvoudige plugin waarmee je de Amerikaanse Netflix kunt ontvangen. Mijn oudste dochter gebruikt die.

      Hachi ken ik niet. Is dat niet Richard Gere met een hond of zo?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder