5 Responses to Ecokleding: koop jij het?

  1. Ik had een mooi fairtrade jurkje voor een bruiloft. Gekocht na het bekijken van ‘De slag om de klerewereld’. Was halve prijs, dus goed te doen. Ik was er héééél blij mee. Maar helaas: na eerste keer wassen verknoeid, kleuren helemaal doorgelopen. En dat met een handwas op 30 graden, precies zoals aanbevolen. Je vraag herinnert me eraan dat ik hierover nog een mail naar de webwinkel wil sturen!

  2. Eigenlijk koop ik het niet heel veel. Alleen de rompers van de Hema en leggings. Maar eigenlijk koop ik ook niet zo veel kleding de laatste tijd. Ik zal er op letten de volgende keer! Liefs, Eva

  3. Jammer dat Eco kleding meestal duurder is , anders zou ik alles eco kopen. Geukkig zie ik voor kinderen steeds meer betaalbare eco kleding Bij C&A nu ook betaalbare goedkope bio t-shirts voor volwassenen.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.