10 responses to “Van tuin tot huis

  1. Jet

    Mooi he, die bloemen uit de natuur! Ik heb zelf 3 emaille kannen vol met fluitekruid. 2 staan er binnen en 1 buiten. Ik zal wel zien hoelang het staat maar ik geniet er erg van. Het geeft wel meer rommel maar ik ga toch elke dag met de stofzuiger rond… Ik vind het veel mooier dan die structuur boeketten van de bloemist!

  2. Adrienne

    Is het een azalia of een rododendron? Hoe dan ook hij is prachtig en zo op de vaas heb je er ook binnen veel plezier van.
    Ik heb nu seringen binnen staan dat geurt ook zo heerlijk.

  3. Goed idee om het af te knippen!! Ik heb dat ook gedaan met een paar knoppen uit onze pioenroos, die heb ik aan mijn moeder gegeven. Zo geniet zij ook mee van onze pioenrozen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.