Kattenborstel Action

Posted mei 5, 2015 in Action, Product Review / 5 Comments

kattenborstelHeb jij huisdieren in huis? Dan zul je vast gemerkt hebben dat ze hun wintervacht verliezen.

Bij ons thuis zit iedereen tenminste permanent onder de kattenharen. In de hoop dit op te lossen kocht ik een kattenborstel bij de Action.

Mijn ervaringen met deze borstel lees je op mijn review blog.


5 responses to “Kattenborstel Action

  1. Jet

    Ik heb deze borstel ook, maar dan voor de hond. Ik wordt echt raar van al die haren die ze verliest… Ben wel 4x op een dag aan het stofzuigen… Maar ik vind de borstel ook niet echt een succes. Je ziet inderdaad wel dat er wel wat haren in de borstel achterblijven maar het is echt niet afdoende. En die arme hond, niemand wil met haar knuffelen op het moment. Hoe lang duurt zo’n periode eigenlijk? Onze hond is nog maar 8 maanden en verhaart nu voor het eerst…

  2. Houd op! Wij hebben een konijn en ze verhaart als de neten. Borstelen met een konijnenborstel vindt ze wel lekker. Maar een dergelijke borstel verkopen ze niet bij Action.
    Vroeger had ik een angorakonijn. Die moest ik vier keer per jaar knippen en elke dag borstelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.