Hoe zet je filterkoffie?

Posted mei 15, 2015 in Huishoudelijke beslommeringen / 6 Comments

koffieLange tijd dronk ik alleen maar thee.

Koffiezetten vond ik maar lastig. Weliswaar had ik een koffiezetapparaat met filterzakjes, maar of het lekker was wist ik niet. Ik had er eerlijk gezegd mijn twijfels over. Pas toen de Senseo op de markt kwam ging ik thuis koffie drinken. Want zo’n pad in een apparaat doen, dat kon ik wel! En die Senseo koffie vertrouwde ik meer dan de koffie die ik op goed geluk maakte met mijn electrische koffiezetapparaat.

Maar op een gegeven moment kreeg ik mijn gewone apparaat door en deed ik de Senseo zelfs de deur uit.

Op Koffiezettertje schreef ik een post over hoe je filterkoffie zet!


6 responses to “Hoe zet je filterkoffie?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.