Hoe vind je mijn bureaublad?

bureaublad

Mijn middelste zoon heeft dit mooie bureaublad op mijn computer geïnstalleerd! Mijn bureaublad is meteen een stuk netter. Programma’s en dergelijke staan netjes in de ‘kast’ en lopende zaken prik ik op het prikbord. Ik ben er helemaal blij mee!

Hoe ziet jouw bureaublad er uit?

35 Responses to Hoe vind je mijn bureaublad?

 1. Die is leuk! Op mijn bureaublad staan drie leuke hondjes.Dat ziet er nog wel vrolijk en fris uit, maar op mijn échte bureaublad is het een……rommeltje zullen we maar zeggen. Ik wilde dat ik die ook met een paar muisklikken netjes kon krijgen…

 2. Ik moest eerst even kijken hoe het in elkaar zit. Ik vind het een heel leuk idee! Het ziet er erg netjes uit. Mijn bureaublad is een foto van onze kinderen. Wel wissel ik regelmatig van foto. Naar het seizoen van het jaar.

 3. Het ziet er goed georganiseerd uit 🙂
  Bij mij is en mag het een ietsje voller. Er staat altijd een foto op die ik op dat moment mooi vind, meestal een van kleinzoon. Ik wissel regelmatig, want zo’n klein kind verandert natuurlijk nogal eens.

  Hoe krijg je eigenlijk die link ‘…..recently posted etc. in een reactie?
  Bedankt alvast.

 4. Oh wat grappig, zo’n bureaublad.
  Mijn bureaublad is een foto die ik een tijd geleden op het strand maakte, hoog vanaf een duin genomen… heerlijk rustig… maar misschien wordt het wel eens tijd voor een nieuw plaatje…
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.