Eerste Pinksterdag

pinksteren 2015
Eerste Pinksterdag 2015

Op deze stralende Eerste Pinksterdag ging ik vanochtend eerst naar de kerk. Toen ik thuis kwam dronken we koffie, en voor het eerst dit jaar hebben we buiten geluncht. Alleen mijn oudste dochter ontbrak, want die had dienst in het asielzoekerscentrum waar ze werkt, naast haar studie Vertaler Engels.

Verder hebben we vandaag geen plannen. Dus ik ga lekker met een boek in de zon zitten : )

Wat zijn jullie plannen deze Pinksterdagen?

19 Responses to Eerste Pinksterdag

  1. lekker in de tuin met een goed boek en gelukkig gingen mijn luidruchtige buren om 12 uur op stap zodat het goed toeven was in mijn achtertuintje , nu maar hopen dat ze morgen ook plannen hebben om op stapĀØte gaan.

  2. Het was in ieder geval heerlijk weer om buiten te lunchen. Met Pinksteren is er in het dorp waar ik opgegroeid ben en mijn ouders nog altijd wonen kermis. We zijn dus naar de kermis geweest en bij mijn ouders gegeten. Samen met mijn broer en zijn gezin.

  3. CuraƧao kent maar 1 pinksterdag en die heb ik een beetje rommelend rond het huis doorgebracht, en ook nog achter de naaimachine gezeten. Vandaag weer gewoon aan het werk.

    Groet Petra

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.