Dienblad make-over

Mijn dienblad dat ik kocht bij de Xenos gaat al heel wat jaartjes mee, en ik vind hem nog steeds geweldig.

Vooral omdat ik dit dienblad heel makkelijk een andere look kan geven. De hele winter en lente had het een fris groen geruite ondergrond. Die ondergrond had ik gemaakt door gekleurd papier te lamineren, maar er was vocht bij gekomen.  Bovendien had ik zin in een vintage look.

Bij de Wibra kocht ik voor 79 cent een placemat. Ik moest er een klein stukje afknippen, maar toen paste hij prima in het dienblad.

Hier onder zie je de make-over!

dienblad
Voor
vintage dienblad
Na

Wat voor soort dienblad heb jij?

16 Responses to Dienblad make-over

  1. Leuk gedaan, past precies bij de stijl van het dienblad!! Ik heb/had een bruin dienblad van de Action. Met een opstaand randje. Ik heb hem al een aantal jaren en hij is best vlekkerig geworden. Een paar weken geleden bedacht ik dat ik hem wel eens kon verven. Nu is hij wit en nog veel vlekkeriger… Het is er helemaal doorgekomen…! Het wordt volgens mij tijd voor een nieuwe. Eerder had ik een kunststof met nauwelijks een rand. Daar ging alles op glijden. Het liefst wil ik dus weer een houten met opstaande rand.

  2. Ik heb verschillende dienbladen ,een heb ik met servieten versierd en een grenen en twee van metaal voor buiten, en dan nog twee die ik eens bij boter kreeg dus dingen zat;

  3. Het meest gebruik in vrij grote wijnkisten (die voor een fles of 7). Ze hebben een hoge rand van zeker 10 cm. Onze keuken is vrij ver verwijderd van het terras, en ik moet ook nog een oude trap af (het landhuis ligt op een terras). Er kan veel op, en het kan er ook niet makkelijk af schuiven. Meestal schilder ik ze grof met restjes verf, staat leuk. En voor feesten schilder ik ze nog wel eens in de kleur die ik die avond veel gebruik.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.