Wat je niet moet geven op Moederdag

slechte moederdagOoit gaf mijn vader mijn moeder voor Moederdag een monsterlijke nepgouden aansteker. Het ding schreeuwde: ‘Ik heb blijkbaar geen idee wat jij mooi vindt.’ Toch had mijn vader hem ongetwijfeld met de allerbeste bedoelingen gekocht! Daar ben ik van overtuigd.

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en verlangens. Hier onder een lijstje met dingen die ik beslist liever NIET krijg op Moederdag!

Dingen die ik liever niet wil krijgen op Moederdag

  1. Een strijkijzer
  2. Een stofzuiger
  3. Een aansteker ( ik rook niet)
  4. Zo’n schilderscanvas met verf en penselen. Waarom denken ze toch altijd dat vrouwen zin hebben om te gaan verven?
  5. Een kleurboek voor volwassenen! Ik weet wel dat je er rustiger van wordt en dat het meditatief werkt, maar bij mij werkt het vooral op mijn zenuwen. Bovendien vind ik dat vaders dan ook kleurboeken voor volwassenen moet krijgen.
  6. Badzout (we hebben geen bad).
  7. Een knuffelbeer of ander knuffelbeest.
  8. Een onesie! Oh gruwel. Wat voor boodschap geef je af door een moeder een onesie te geven?!
  9. Sieraden met het woord Mama er op. Ik vergeet heus niet dat ik een moeder ben, en ik vind het niet nodig om een sieraad te dragen om mijn moederschap aan iedereen te laten zien.
  10. Het tijdschrift Happinez. Ik vind dat de dodelijk saaie versie van de Flow.

De beste Moederdag cadeau’s zijn de cadeau’s waar de gever duidelijk over heeft nagedacht, en zijn of haar best voor heeft gedaan. En als het dan ook nog echt persoonlijk is, dan kan het niet meer stuk.

Wat wil jij écht niet hebben voor Moederdag?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: