Wat doet die paardenkop in mijn keuken?

paardenkop Action
Er hangt een paardenkop aan de muur

Gisteren schreef ik nog zelfingenomen hoe ik de verleiding om die leuke paardenkop bij de Action te kopen had weerstaan. Dus waarom hangt er nu dan ineens precies zo’n paardenkop in mijn keuken?

Het is allemaal de schuld van mijn oudste dochter. Want zij ging naar de Action toen ik thuiskwam, en mijn verlangen naar die paardenkop was nog heel hevig. En voor ik het wist zei ik: ‘En haal ook even die paardenkop!’

Dus nu heb ik een paardenkop in de keuken.

En ik ben er hartstikke blij mee.

Alleen wel vervelend dat ik steeds die vervelende smartlap ‘Er hangt een paardenhoofdstel aan de muur, en een zadel in een lege schuur‘ in mijn hoofd heb.

N.B. deze prachtige paardenkop is verkrijgbaar voor 6,95 bij de Action.

Is tie niet prachtig?!

13 Responses to Wat doet die paardenkop in mijn keuken?

 1. Wat super attent van je dochter! Ik vind het wel grappig hoor dat paarden hoofd het past daar gewoon of het zo hoort eigenlijk.
  leuke winkel is de a,tion toch ook he.

 2. Leuk, het past wel bij je huis, je plekje buitenaf. lief dat je dochter hem voor je mee wilde nemen. Ben je ook zo’n fan van de Action? Ik wel! Fijne winkel voor de kleine beurs. Ik wissel mijn accessoires in huis nog wel eens, een ander windlicht of kussenhoesjes. Waar kun je dan goedkoper terecht dan bij de Action…

   • Ha, ha, ik moest ook meteen aan ‘Er staat een paard in de gang’ denken 😀
    Ik zou in mijn eigen keuken geen paardenhoofd willen hebben. Ik denk dat ik steeds om me heen zou kijken omdat ik dan het gevoel heb dat er iemand naar me kijkt of dat er iemand is ;-P

    Ik kom ook graag bij Action en dan vooral voor praktische dingen. Ik ben niet zo gevoelig voor impulsaankopen voor leuke spulletjes in huis. Al is de tuin nu mijn zwakke plek en vind ik dat ik daar van alles voor nodig heb 😉

 3. Haha wat leuk en lief van je dochter om hem alsnog voor je te kopen 😉

  In Doetinchem heb je een bekende straat (die ken jij ook wel)entoen schilders voor een onderhoudsbeurt kwamen stond daar een paard in de keuken dat is pas stoer!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.