Rokjesdag!

Rokjesdag is traditioneel de dag waarop vrouwen plotseling en masse rokjes aantrekken, met blote benen. En vandaag is het weer zo ver. Het is Rokjesdag!

Mijn oudste dochter had er nota bene nog nooit van gehoord. Dus dat hiaat in haar opvoeding heb ik meteen even recht gezet. Helaas hield ze gewoon haar vreselijke onesie aan…

Altijd rokjesdag: maar nu een korte rok

Nou zijn voor mij alle dagen rokjesdag, want ik draag altijd een rok. Maar toch is er vandaag ook voor mij iets anders. Want ik heb voor het eerst sinds de winter weer een kórte rok aan! En bovendien dronk ik vandaag voor het eerst weer mijn koffie van 10 uur lekker buiten! (De hoed is omdat de zon anders in mijn ogen schijnt. Hij werkt perfect)

rokjesdag

Is het voor jou rokjesdag vandaag?

23 Responses to Rokjesdag!

 1. Ik draag zelden een rok want ik vind het onhandige dingen. Je moet opletten dat je niet in je onderbroek fietst als je rok opwaait als er veel wind staat. Als een rok strak zit, zit je niet fijn op het zadel. Je begrijpt: ik ben fervent aanhanger van de lange broek.
  Maar soms, als ik er echt zin ik heb, trek ik er eentje aan 😉
  Leuk dat iedereen anders is. Dat maakt het kijken naar mensen zo leuk!
  Fijn weekend
  Mirjam Kakelbont recently posted…Een man met een mesMy Profile

 2. Het is voor mij alle dagen rokjesdag… Maar ik heb wel gewoon mijn panty’s aan hoor. Ik heb een erg blank vel en om nu meteen mijn ‘melkflessen’ te laten zien… Nee dank je. Misschien toch eens een goede zelfbruiner opzoeken. Ooit heb ik er een gehad van Dove. Die werkte echt goed en zonder vlekken. Ik heb overigens helemaal geen hekel aan een panty hoor!

 3. Ik draag niet alle dagen een rok, maar wel vaak. Vandaag heb ik ook een rok aan. Nog niet met blote benen, maar wel met een panty i.p.v. een dikke legging.
  Gisterenmiddag heb ik een flinke poos in de tuin gezeten. Heerlijk! Nu ben ik druk met de was.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.