Huisvlijt make-over

Nicole OrriënsBeste lezers, ik hield het niet meer uit. Die strakke, minimalistische look voor Huisvlijt was dan misschien wel heel strak en minimalistisch, hij paste gewoon niet bij me. Ik ben weer terug bij een look die beter bij me past. Met kleurtjes en plaatjes.

Het is net zoals in die make-over programma’s: mensen zien er na zo’n make-over soms inderdaad beter uit. Maar als het niet bij je past, houd je zo’n look toch niet. Zo zegt mijn oudste dochter al jaren tegen me dat ik meer broeken moet dragen, omdat die leuker staan dan rokken. En misschien staan ze inderdaad wel leuker.

Maar ik draag nu eenmaal liever rokken.

En strak en minimalistisch ben ik dus eigenlijk ook niet.

Ik hoop dat jullie de nieuwe, oude look van Huisvlijt kunnen waarderen…

48 Responses to Huisvlijt make-over

 1. ik vind deze look veel gezelliger, maar het is jouw blog en jij moet weten hoe je jem wil hebben. Wij “mogen” meelezen. Groetjes

 2. Hey Liesje!

  Zou er nou echt geen enkele man zijn die dit blog leest? Ik vind het zo “bepalend” dat je zegt “Dames……” hmmmmm.
  Ik snap en zie zelf ook wel dat hier allemaal vrouwen schrijven en reageren maar waarschijnlijk raak je mijn “overgevoeligheid” omdat ik vaak als “De Heer Huppeldepup” wordt aangeschreven, of opgebeld.
  Nou het zal mijn eigen allergie wel zijn denk ik hahaha……..
  maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan “Lieve lezers” boven “Lieve Dames”, ik houd toch een Tupperware (goed spul niks mis mee!) achtig gevoel over.
  Ach nou ja.
  Zoals er vandaag in het AD weer een hele serie leuke uitspraken stond (echt geweldig!) een soort van tegeltjeswijsheden “zonder onderbroek staat iedereen in zijn blote kont” of zoiets.

 3. ik hou van kleur, dus vind dit super leuk…
  daarom verander ik die van mij dus niet, bij andere vind ik dat witte en cleane best leuk maar dat past niet bij mij..
  En je blog hoort toch ook bij je, dus mag het ook bij je passen

 4. Ik vond die strijkplank wel mooi gedaan, maar dit is ook mooi.
  Op iPad nemen de reclamebanners rechts wel veel plaats in, maar anders lekker frisjes.

  Een website moet bij je passen, ik heb de mijne ook nog niet naar mijn zin… Komt wel.

  Groetjes
  Sopdet recently posted…Fabeldieren zelf ontwerpenMy Profile

 5. Hoi, bijna had ik al afgehaakt om je blog te volgen, op een tablet zag het er zo rommelig uit. Heel goed idee om te veranderen, dit is 100x beter.

  • Bedankt Linda. Zoals je weet heb ik een paar mee gedaan aan een intervisiegroepje met andere bloggers. Superfijn om te doen, en je krijgt dan dus feedback op je blog. Goede feedback waar ik veel aan heb gehad.

   Maar het bracht me ook aan het twijfelen over mijn layout. Vandaar dat ik een compleet nieuwe look instelde!

   Het is altijd weer een evenwicht vinden!
   Vlijtig Liesje recently posted…Opruimen is zo gek nog nietMy Profile

 6. Ik ben blij dat je weer terug bent op de oude look. De vorige was heel slecht te lezen op de iPad en ik heb nu ook geen problemen meer met dat ik altijd op een veel eerder artikel terecht kwam dan je nieuwste. Dus alleen maar voordelen, want ik vond je gewoon steeds minder leuk.
  Maar dat komt weer helemaal goed want dit is ook meer mijn stijl.

 7. Ik ben blij dat het weer als vanouds is, ik dacht dat je dagen/weken niet had geschreven en zie nu alle (althans vermoed ik) berichten wel weer 🙂 had al op andere browsers gekeken of ik daar meer zag maar helaas.. nu weer lekker vertrouwd zo en (dus voor mij) weer alle berichten!

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.