Het uitzicht vanaf mijn schommelbank

schommelbank

 

Nu de mais er nog niet is, kan ik vanaf mijn schommelbank genieten van het wijdse uitzicht. En terwijl ik zachtjesheen en weer wieg kijk ik uit over de landerijen!

Wat hebben we een prachtig voorjaarsweer op het moment. Heerlijk!

26 Responses to Het uitzicht vanaf mijn schommelbank

    • De mais is ook prima. Altijd leuk om een wisselend uitzicht te hebben. Nu geniet ik van het wijdse uitzicht, en straks zijn we inderdaad meer ingesloten. En dan oktober wordt de mais gemaaid en het uitzicht weer wijds!

  1. Ahhh heerlijk! Maar maïs als afwisseling is ook niet verkeerd, ik hou van maïs, van dat zacht ruisen en het staat zo voor de zomer..leuk die afwisseling. Heerlijk plekje heb je. Nou kan lezen wel stress verminderen, maar ik denk dat dit uitzicht zeker 99% je stress vermindert 😉 En met een boek erbij..dan moet je denk ik opgeschraapt worden van geluk 🙂

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.