Vrolijkheid en levenslust op de koelkast

Boert Geert heeft dan wel niet zo’n charmante reputatie, zijn bijnaam is Geile Geert, maar de levenslust die hij uitstraalt op onderstaande foto vind ik zo mooi, dat ik hem een plekje op mijn koelkast heb gegeven! Ik word er gewoon vrolijk van!

boert geert

 

Wat maar weer eens bewijst dat uitstraling belangrijk is dan ‘looks’. Want aan de achterkant van deze poster staat Tasty Tom:

tom

Die heeft het moeten afleggen tegen vrolijke Geert!

Kijk jij naar Boer zoekt Vrouw?

16 Responses to Vrolijkheid en levenslust op de koelkast

 1. Ik vind Boer Geert wel leuk, Tom niet zo. Een beetje te gelikt. Maar mijn favoriet is Boer Theo.
  Ik probeer het elke zondagavond te zien en anders via Uitzending Gemist.
  Het vrolijkt je koelkast leuk op:-)

 2. Wat betreft de koelkast ben ik heek minimalistisch. Gewoon een kale koelkast. Wel zo handig want hij heeft een roestvrijstalen uiterlijk en dan zie je al snel vingers of vlekken. Zonder versiersels heb ik hem weer snel schoon.
  Mocht ik er een foto van een leuke man op willen plakken dan doe ik dat wel van mijn eigen kerels ;D

 3. Jawel, hier een fan! In het begin had ik ernstige twijfels over boer Geert. Hij leek me veel te handtastelijk. Maar de dames vonden het blijkbaar niet erg. Of ze zagen al iets wat later in het programma naar boven kwam: boer Geert durft diepgaande vragen te stellen en komt dan ineens over als een regelrecht gevoelsmens! Sinds die aflevering ben ik om. Boer Geert is de leukste!
  N(euro)otje recently posted…N(euro)otje zou ook wel ‘off the grid’ willen…My Profile

 4. Jep, ik volg het en geniet er met volle teugen van. Bij Bertie snap ik niet helemaal hoe de gevoelens loskomen want er gebeurd niets?? (Of worden die beelden niet aan ons getoond)
  En Tom had ik eigenlijk van verwacht dat ie voor Leonie ging (niets tegen Rimke of zo).
  Geert vind ik hilarisch. Inderdaad een man waar je meteen heel vrolijk van wordt. Een en al positiviteit, dus ik snap je posterkeuze wel 😀 Ik moest vreselijk lachen toen hij met twee vrouwen hand in hand ging overstraat liep om te gaan ontbijten. Keileuk!
  Ingrid Ferwerda-Jacobs recently posted…Google Plus community verlatenMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.