Poster Xenos

middle earth

Toen ik opgroeide had Doetinchem een heuse posterwinkel! Als tiener had ik een prachtige poster in mijn slaapkamer van een wit paard in een veld met klaprozen. Maar als je nu een poster wilt kopen, zou ik eigenlijk niet weten waar je dat moet doen.

Behalve bij de Xenos! Toen ik met mijn twee dochters op stap was, kwamen we daar posters tegen. Mijn middelste dochter is gek op de boeken van In de ban van de ring, en viel als een blok voor een poster van Middle Earth. Toen ze even niet keek heb ik die gekocht voor haar verjaardag.

Op de foto zie je haar met de poster!

Gebruik jij nog posters?

21 Responses to Poster Xenos

 1. Vroeger wel dan had ik een wissel lijst waar in ik steeds een nieuwe poster had, dus meteen ook een nieuw item in het interieur. Nu gebruik ik geen posters meer ik ben er een soort van over heen gegroeid.

 2. Een jaar of wat geleden heb ik nog een heel dure poster met reliëf gekocht. Een reproductie van een kunstwerk. Een aquarel van een Italiaans dorp. Ik vind het nog steeds mooi, maar het hangt niet meer in de woonkamer. Het staat nu boven nog te wachten op een plekje 🙂

  Ik groeide ook op in de tijd van de posters. Ik had op mijn kamer grote posters van tropische stranden met palmbomen. Daar zou ik later heen gaan op vakantie. Ik heb nog steeds een zwak voor palmbomen, maar dat tropische eiland is er nog niet van gekomen 🙂

 3. Nee, zelf geen posters meer. Vroeger had ik ze wel in mijn kamer aan de muur hangen hoor. Posters uit de Popfoto en ook een heel mooie Sarah Bernhardt poster…
  Mijn dochter koopt nog wel posters, met teksten er op. Gewoon wit met zwarte tekst… ook mooi…
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

 4. Op mijn Hobbykamer nog wel een poster in lijst. Vroeger ook veel posters van paarden, voetballers en uit de Popfoto. Ik had geen behang nodig:-) En toen ik op mijzelf ging had ik van die gratis B.oomerang kaartjes op de wc of van L.oesje.
  We zijn nu met de kinderkamers bezig en bij Xenos idd al mooie posters gezien. Bij i.kea mooie lijsten.
  Vroeger hadden wij in de stad ook een posterwinkel, maar helaas… Failliet.

 5. Nee geen posters meer. Vroeger wel van Madonna met name. En samen met mijn zusje of vriendinnen keken we uren naar de posters die ze bij de Bruna verkochten. Vooral van die zwart-witte posters met een enkel rood kleuraccent. Meestal een roos of een hart ofzo. Jammer dat je ze niet meer zoveel ziet. Zou toch niet misstaan aan de muur…
  Marijke recently posted…Boodschappen februariMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.