Tijdschrift zoekt thuisblijfmoeder

Posted februari 12, 2015 in Huishoudelijk nieuws / 8 Comments

urlHet tijdschrift Ouders van Nu is voor een productie op zoek naar een zeer bewuste stay-at-home mom met jonge kinderen (het liefst ook een baby) die haar verhaal wil doen en het leuk vindt om samen met haar kinderen prachtig gefotografeerd te worden.

Heb jij er samen met je partner voor gekozen om je kinderen zelf op te voeden en lijkt het je wat om hieraan mee te werken?

Stuur dan een mail met foto van jezelf naar: info@txtcopywriting.nl.

Hartelijk dank alvast!

Groet, Patricia van den Heuvel/freelance journaliste


8 responses to “Tijdschrift zoekt thuisblijfmoeder

 1. Daar had ik graag aan meegedaan, maar het idee dat ze iemand op basis van een foto gaan uitzoeken staat me tegen. Het gaat dus niet echt om het verhaal maar meer om het leuke plaatje.

 2. Nee, maar ik ben er wel vrij zeker van dat ze dus wél op basis van foto selecteren. Kijk maar eens in die bladen. Zie je ooit wel eens iemand in zo’n blad staan die afwijkt van gemiddelden? (Tenzij het een artikel is over handicaps, onzekerheid over je lichaam etc.) Het moet toch altijd wel een beetje glamour uitstralen, denk ik. Wij zijn niet zo glamoureus 😉

 3. Lobke

  Rare aanname weer dat je je kinderen niet zelf opvoed als je toevallig ook beiden werkt.

  Er is 168 uur in een week daar werk ik er 32 van. Ouder ben je 24 uur per dag, ongeacht of je thuis bent, of niet.

 4. Marijke

  Deze zin ” Ervoor kiezen om je kinderen zelf op te voeden ” wat een vooroordeel.

  Kinderen van werkende moeders groeien op zonder opvoeding?

  Als je als moeder werkt is het dus je eigen schuld als het niet goed gaat met je kinderen, dat zou nooit gebeurt zijn als je thuis gebleven was.

  Laat iedereen, welke keuze hij/zij maakt om wel of niet te gaan werken, in zijn waarde.

 5. Lobke

  Het probleem is dat er wel een waarde oordeel in zit in de tweede zin van de oproep zoals deze hierboven is weergegeven.

  Als je alleen het eerste stukje had geplaatst, dat is neutraal.

  Ik vraag me al tijd wel af waar zijn die stay-at-home-vaders want dat is veel meer een bewuste keuze dan een stay-at-home moeder.

  • Dank voor de toelichting Lobke.

   Ik heb de oproep gewoon gekopieerd en geplakt. De journaliste heeft er vast niks negatiefs mee bedoeld. Ze zoekt gewoon moeders die fulltime thuis zijn bij hun kinderen.

   En anno 2014 is fulltime moederen net zo’n bewuste keuze als huisman geworden denk ik. Het wordt steeds meer ‘not done’ om geen betaalde baan te hebben.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.