3 Responses to Thuisblijfmoeder Bianca

 1. Hoezo, haar steentje bijdragen?! Alsof je geen steentje bijdraagt als thuisblijfmoeder, door je kind een stabiele omgeving te bieden en een gedegen opvoeding…. Vind dat altijd zo denigrerend, alsof je alleen maar een steentje bij kan dragen als je werkt.

  Schiet me ff in mijn verkeerde keelgat, de hele dag door is het maar thuisblijfmoeder bashen. Bah!

  • Ik weet helemaal wat je bedoelt Daantje. Maar dat is zoals Bianca het formuleerde.

   Het idee dat je als thuisblijfmoeder niet bijdraagt is zo ingesleten dat we het gewoon zijn gaan vinden. En dat thuisblijfmoeders het zelf ook zijn gaan geloven.

   • Ja, helaas geloven veel thuisblijfmoeders het ook. Soms echt om verdrietig van te worden. 🙁 Gisteren ging het de hele dag maar door, overal waar ik kwam of waar ik op internet las kwam ik stukjes tegen over hoe lui, nikszeggend etc. thuisblijfmoeders zouden zijn….

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.