Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzen

Posted februari 24, 2015 in Persoonlijke huisvlijt / 30 Comments

Het is nog niet eens zo lang geleden dat ik een post schreef over de 24-uurs regel. Volgens de 24-uurs regel moet je 24 uur wachten als je iets ziet wat je graag wilt kopen.

En het spijt me te moeten zeggen, dat ik me daar afgelopen zaterdag totaal niet aan heb gehouden. Maar ik kon er echt niks aan doen! Die cowboy laarzen met bloemetjes waren zooo mooi! Ik moest ze wel kopen. Bovendien kreeg ik nog 70% kassakorting ook.

Voor deze schitterende laarzen betaalde ik maar 12,- bij de Schoenenreus!

En ik ben er heel blij mee.

impulsaankoop

Ik weet dat ik in mijn valkuil ben getrapt: ik vind ze mooi omdat er bloemetjes op staan. Maar voor één keer vind ik het niet erg!

Wat was jouw laatste impulsaankoop? En was het een goede koop of een miskoop?


30 responses to “Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzen

 1. Els

  Mooie laarsjes en dat voor maar 12 euro! Ik snap dat je ze gekocht hebt. Mijn laatste inpuls aankoop was bij de Hema, alle opruiming was erg afgeprijsd en ook nog eens 1+1 gratis.

 2. Suzanna

  Als ik van cowboylaarzen hield had ik het ook gedaan.
  Ik ben bezweken voor leuke kindercadeautjes bij de Action. Toen ik eenmaal bezig was……

 3. De 24-uurs regel is een goed uitgangspunt, maar af en toe moet je er ook vanaf kunnen wijken hoor. Zo’n koopje is ook zo moeilijk te weerstaan! Ze zijn wel heel erg leuk!

 4. Eva

  Heerlijk zo’n impuls aankoop. Vooral als je er nu nog steeds blij mee bent! Ik heb heel weinig van dat soort momenten. Vooral omdat ik het niet meer zo leuk vind om te winkelen. Met mijn jongste is het echt niet meer leuk namelijk! Hij wil zo graag en zo indringend aandacht. Juist op de momenten als je denkt iets leuks gevonden te hebben. Ik heb wel laatst een leuke tas gekocht. Heb echte wel enorm staan wikken en wegen in de winkel hoor! Maar ben nu wel erg blij. Haha. Liefs, Eva

 5. Oeh, ze zijn wel erg leuk 😀 Ik snap waarom je ervoor bent gevallen 🙂 Mijn laatste impuls-aankoop was drie haarklemmen, gisteren op de huishoudbeurs. En nu denk ik: had ik dat nou wel écht nodig? Maarja, op de HHB geldt helaas de 24 uurs regel niet, want ik kan niet teruggaan 😉

 6. Ik zag onlangs ook een paar cowboylaarzen met bloemen erop en die vond ik ook zooo leuk maar helaas er zat een iets te hoge hak (voor mij) op dus niet gekocht.
  Mijn laatste impulsaankoop was lang geleden, ik weet niet meer wat, ik denk de laatste jaren heel goed na voordat ik iets koop.

 7. VeggieMo

  Echt iets voor jou die laarzen!
  Ik denk dat mijn laatste impulsaankoop een paar maanden geleden was. Toen heb ik wol bij de Wibra gekocht. Ik kan voorlopig vooruit, ja 🙂 Maar gelukkig kost dat ook niks. Ik maak er kraamcadeautjes van, al mag ik wel opschieten.

 8. Gewoon Vlijtig

  Natuurlijk kleren voor mijn dochter.Tja, altijd impulsen waar zij dankbaar gebruik van maakt. De laarsjes passen bij jou. Fijn voor je.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.