Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzen

Het is nog niet eens zo lang geleden dat ik een post schreef over de 24-uurs regel. Volgens de 24-uurs regel moet je 24 uur wachten als je iets ziet wat je graag wilt kopen.

En het spijt me te moeten zeggen, dat ik me daar afgelopen zaterdag totaal niet aan heb gehouden. Maar ik kon er echt niks aan doen! Die cowboy laarzen met bloemetjes waren zooo mooi! Ik moest ze wel kopen. Bovendien kreeg ik nog 70% kassakorting ook.

Voor deze schitterende laarzen betaalde ik maar 12,- bij de Schoenenreus!

En ik ben er heel blij mee.

impulsaankoop

Ik weet dat ik in mijn valkuil ben getrapt: ik vind ze mooi omdat er bloemetjes op staan. Maar voor één keer vind ik het niet erg!

Wat was jouw laatste impulsaankoop? En was het een goede koop of een miskoop?

30 Responses to Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzen

 1. Heerlijk zo’n impuls aankoop. Vooral als je er nu nog steeds blij mee bent! Ik heb heel weinig van dat soort momenten. Vooral omdat ik het niet meer zo leuk vind om te winkelen. Met mijn jongste is het echt niet meer leuk namelijk! Hij wil zo graag en zo indringend aandacht. Juist op de momenten als je denkt iets leuks gevonden te hebben. Ik heb wel laatst een leuke tas gekocht. Heb echte wel enorm staan wikken en wegen in de winkel hoor! Maar ben nu wel erg blij. Haha. Liefs, Eva
  Eva recently posted…interessant interview Loes #1My Profile

 2. Ik zag onlangs ook een paar cowboylaarzen met bloemen erop en die vond ik ook zooo leuk maar helaas er zat een iets te hoge hak (voor mij) op dus niet gekocht.
  Mijn laatste impulsaankoop was lang geleden, ik weet niet meer wat, ik denk de laatste jaren heel goed na voordat ik iets koop.
  MamaJo recently posted…Recept salade met gerookte zalmMy Profile

 3. Echt iets voor jou die laarzen!
  Ik denk dat mijn laatste impulsaankoop een paar maanden geleden was. Toen heb ik wol bij de Wibra gekocht. Ik kan voorlopig vooruit, ja 🙂 Maar gelukkig kost dat ook niks. Ik maak er kraamcadeautjes van, al mag ik wel opschieten.

Leave a reply

CommentLuv badge