Gratis kaart versturen: een kus i.p.v. een postzegel

Posted februari 13, 2015 in Huishoudelijke tips / 11 Comments

gratis kaart versturenTot vanmiddag 17 uur kun je gratis een kaart versturen via post.nl. Je hoeft er namelijk geen postzegel op te plakken.

Een lipstick kus op de plek van de postzegel is genoeg!

Geen addertjes onder het gras, en je hoeft je nergens te registreren. Leuk toch?! Je doet gewoon een kaart in een envelop, adresseert hem, plakt een kus waar normaal de postzegel zit en doet hem op de post.

Kun je het bijna niet geloven, kijk dan op de site van post.nl. Daar staat het!

Verstuur jij een Valentijnskaart?

 


11 responses to “Gratis kaart versturen: een kus i.p.v. een postzegel

  1. Anita te Gussinklo

    Leuke actie, ik ga wat (extra) kaartjes versturen zo.Doet me denken aan mijn allereerste prijsvraag waarbij ik won met een slagzin. 😀 as van Blistex voor je lippen en je kon gratis ski lessen winnen.Je moest de zin: Gratis ski lessen is aan mij welbesteed omdat… afmaken.Ik had:Gratis ski lessen is aan mij welbesteed omdatik nog nooit heb geskied maar het heel graag wil \”doen\” Als dank geef ik u dan een dikke zoen (en toen ook een afdruk van mijn lippen) kreeg toen 250 gulden op mijn bankrekening gestort en heb uiteindelijk helemaal geen ski lessen genomen maar ging er een weekendje mee naar Parijs met mijn zus. We hebben het nu zo over eind jaren 80 (hihi) wou ik effe kwijt.

  2. johmar

    op zich een leuke actie ,maar gratis? is het dat echt ? uiteindelijk betalen we er wel gewoon voor, want alles wat gratis is zit natuurlijk gewoon in de prijs verwerkt die je er normaal voor betaald, uiteindelijk is het gewoon een sigaar uit eigen doos.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.