Was buiten hangen: te vroeg

was buiten drogen

Het zonnetje scheen, de lucht was blauw, en er stond een straf oostelijk windje.

Ik ging wandelen met mijn jongste zoon, en zag bij een huis verderop vrolijke wapperende lakens. Zwaar geïnspireerd wilde ik meteen naar huis om míjn was ook buiten op te hangen. Zo gezegd zo gedaan. Het staat vrolijk en voorjaarsachtig, maar helaas werd het niet droog voor het donker werd. Uiteindelijk heb ik de was binnen nóg een keer moeten ophangen.

Ik denk dat ik het voorjaar in mijn hoofd had.

En die mevrouw met de witte lakens ook.

Wanneer hang jij je was buiten te drogen?

30 Responses to Was buiten hangen: te vroeg

 1. Ik heb de was ook al buiten gehad. Ik heb het ‘s ochtends op tijd gewassen en buiten gehangen, het was net droog aan het eind van de dag. Ik wacht nu weer tot het nog een beetje warmer is zodat het ook goed droogt. Maar met dit mooie weer is het wel heel verleidelijk!
  Henny recently posted…..Mijn stiekeme zonde…. TLCMy Profile

 2. Gisteren heb ik een paar dingen buiten gehangen, handoeken, overhemd en 1 broek, die laatst was nog niet droog aan de band. Lekker in de zon en wind dan wil het wel drogen.

 3. Ik heb nog geen idee hoe ik dat hier ga doen. Bij ons vorige huis had ik een droogmolen, maar de was droogde bijzonder slecht in onze tuin. Vast vanwege de koude kleigrond, de fruitbomen en het natte gras.
  Bij dit huis heb ik nog geen plek voor de droogmolen en wellicht heb ik liever een paar waslijnen of zet ik een rek buiten. Dan zou ik het echt moeten doen omdat de was zo lekker ruikt als ie buiten droogt. Hier in huis heb ik een grote zolder waar de was goed droogt en ook op de overloop kan ik nog het een en ander kwijt. Daar heb ik vanmiddag een rek met theedoeken en kleine handdoeken opgehangen en dat kan ik waarschijnlijk morgenochtend al droog afhalen. Fijn zo’n droog huis 🙂

 4. Te ruim behuisd heb ik een speciale wasdroogkamer.

  Op twee droogrekken hang ik daar mijn was te drogen.
  Het raam staat er altijd open, dus het lijkt een beetje dat het buiten hangt.
  Last van de regen heb ik zo nooit.

  Vriendelijke groet,

 5. Ik kan de was nog niet buitenhangen. Er komt nog geen zon in de achtertuin. Behalve helemaal achterin maar daar past het niet.
  Over een paar weken is de zon hoog genoeg om boven te huizen uit te komen en dan kan ik het buiten hangen. Waarschijnlijk dan nog niet aan mijn droogmolen maar wel op mijn rekje met inderdaad wieltjes. Ideaal. Dus nu hangt het nog binnen of gaat het in de droger.

 6. Oh van alleen het plaatje word ik al helemaal blij! Volgens mij woon je heerlijk! Wassen? Haha, ik loop een beetje achter maar ons zoontje van 1 slaapt nog bij ons op de kamer dus ik gebruik zijn kamertje als washok :-).

 7. Oh dat kan nu bij ons nieuwe huis ook! Ik wist het nog niet goed of het al kon. Maar dit inspireert wel moet ik zeggen! Ik heb altijd te weinig plek voor al onze was… Dus eigenlijk te veel was. Een deel buiten hangen zou een enorme uitkomst zijn. Ben ik misschien ook eindelijk eens bij 😉

  Liefs,

  Eva

 8. Ik hang de was pas buiten als ik heeeeel zeker weet dat ie droog wordt. Zo vaak gehad dat ie binnen weer opgehangen moest worden. En aangezien was ophangen nog steeds geen hobby van me is doe ik dat niet weer!
  Wat ziet je blog er tegenwoordig (misschien al wel heel lang) mooi uit zeg! Heel proffesioneel!
  julia recently posted…Bladerdeeg pesto rondjesMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.