Keukenstoelen met skai

Posted januari 30, 2015 in Kringlopen / 10 Comments

Onze keukentafel werd destijds op maat gemaakt voor mijn opa. Mijn vader groeide op in een gezin met 13 kinderen, dus het werd een lange tafel. Die staat nu in onze keuken. Er om heen staan houten café stoeltjes van de kringloop.

Maar die werden al maar gammeler. En in eentje zat inmiddels zelfs een gat. Dus besloot ik eens even te kijken op de website van de kringloop. En warempel! Laat ik daar nou hele leuk keukenstoeltjes tegenkomen! Ze doen me een beetje aan de jaren vijftig/zestig denken. De zitting en leuning zijn bekleed met skai.

Dat maakt ze makkelijk schoon te maken.

Maar bovenal vind ik ze gewoon erg leuk! Kijk, hier zijn ze:

groen voor

kringloop stoel

 

Wat voor soort keukenstoelen heb jij?


10 responses to “Keukenstoelen met skai

  1. VeggieMo

    Die stoelen zijn leuk 🙂 Zouden hier ook goed staan 🙂
    Wij hebben geen tafel in de keuken. We hebben onze eettafel in de woonkamer staan. Wij hebben een heel donker eiken tafel uit de vroege jaren ’50. Die heeft mijn schoonvader opgeknapt en dus heel donker gebeitst. Er omheen staan koloniale stoelen van hout en riet. Ook donker hout.

  2. Truus

    Mooi! Ik denk dat ze heel sterk zijn, want wij hebben 2 van zulke stoeltjes op zolder staan, in het blauw, Deze waren van mijn schoonouders, met hun trouwen gekocht en veel gebruikt volgens mijn man.
    Wij hebben 6 bruine stoelen met een soort nep-leer, van die hoge. Hele fijne stoelen om schoon te houden, door hun hoge rugleuning beetje lastig aanschuiven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.