Gelukkig Nieuwjaar!

gelukkig nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Een heel nieuw jaar ligt voor ons. Als een onbeschreven blad. Dat het maar gevuld mag worden met mooie verhalen, nieuwe ervaringen, geluk, en alles wat het leven nu eenmaal met zich meebrengt.

Waar hoop jij op voor het nieuwe jaar?

12 Responses to Gelukkig Nieuwjaar!

  1. De beste wensen voor 2015 allemaal. Laten we hopen op meer verdraagzaamheid tussen de mensen en volken. En persoonlijk een bijdrage te leveren voor zover mogelijk. Grenouille’s levensstijlschreef gisteren een blogje wat mij aan het denken zette en ik ga zeker meer opletten dat ik daar iets mee doe.

    Verder veel leuke blogjes lezen en een persoonlijke inzet minimaal 5 kilo afvallen.

  2. Gelukkige nieuwjaar! Mijn goede voornemen? Ik heb er Ć©Ć©n, en doe normaal gezien niet aan goede voornemens. Maar dit jaar ga ik als vrijwilliger aan de slag om mensen (vooral kinderen dan) in armoede te helpen. ZĆ©ker weten dat dit een voornemen is dat ik ga volhouden! Aan allen een goede gezondheid en veel plezier met jullie gezin.

  3. iedereen een gelukkig en vooral gezond 2015 en ik blijf hopen dat we met zijn allen wat toleranter worden en wat meer op het belang van alle mensen gericht i.p.v. het individu

  4. Ook voor jou de beste wensen voor dit jaar!! Ik hoop op een liefdevol en gezond jaar, waarin we volop genieten van ons mooie gezinnetje. Zelf ga ik meer plannen Ć©n me aan die planningen houden, om meer balans te vinden tussen werk en gezin.

Leave a reply

CommentLuv badge