Reacties

Strikje voor overhemd — 9 reacties

  1. Ik heb 2 zonen en die dragen spijkerbroeken(slim fit/skinny), t-shirts, sweaters en vesten. Het liefst dragen ze Jack&Jones. Hun schoenen zijn snaekers van bv DC Nikes, Vans, Adidas.

    Voor hun dus geen overhemden, stropdassen en strikjes!

  2. Mijn zoons zijn nog jong: de oudste 11 en de jongste 3. Ze trekken gewoon aan wat mama klaar legt. Hoewel de oudste nu steeds meer gaat vertellen wat hij wel of niet leuk vind. De oudste heeft regelmatig een overhemd aan, meestal op een spijkerbroek. Maar ook vaak genoeg gewoon een trui of shirt.
    De anderen hebben liever geen overhemden aan, vinden ze niet fijn. Geef hun maar een shirt of trui.
    Leuk dat jouw jongste zo'n eigen stijl heeft, dat vind ik leuk en echt stoer! Lekker jezelf zijn, ook al is dat anders dan de rest.
    En fijn dat je geslaagd bent voor een strikje.

  3. Mijn zoon is ook van de stropdassen en overhemden. Elk jaar krijgt hij een nieuw setje van de sint, die ook stad en land ervoor afzoekt. Elke keer ook weer een andere kleur stropdas of strik. Inmiddels heeft hij een zwart strikje en een rode, en vijf soorten stropdassen.
    Heerlijk toch!

  4. Hier is het redelijk de norm: als het maar warm is. En lekker zit. Dus loopt zelfs onze zesjarige fashionvictim gewoon met een joggingbroek en twee longsleeves, een vest en een muts op dr kop en enorme cherrox laarzen. Dat zijn laarzen die nogal dik zijn, en waterdicht, en gevoerd. Je eerste twee alinea's vind ik echt briljant :)

  5. HM had wel degelijk gewone zwarte strikjes hoor - op het witte feestoverhemd. Prima ding, zal jaren meegaan want is verstelbaar. Zelfs papa kon 'm om :-)

    En ik slaag voor dit soort feestartikelen ook vrijwel altijd bij de WE.

  6. Haha dat strikje doet me denken aan vorig jaar. Wij waren zoals elk jaar in Engeland maar nu hadden we een trouwerij en we gingen een leuke nette outfit voor onze zoon van toen 2 zoeken. Nu is dat in Engeland heel makkelijk aangezien ze daar schooluniformen hebben,maar zoek maar is iets zonder strikje haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder