Stoel van de Karwei met dierenprint

Posted december 11, 2014 in Huishoudelijke beslommeringen / 14 Comments

Gisteren had ik om 10 uur een koffie afspraak. Maar eerst moest ik mijn fiets van de fietsenmaker ophalen. Er was iets met de trappers. Het bleek dat ze helemaal vervangen moesten worden. Ik moest ruim 50,- neertellen!

In ieder geval was ik al om 9.45 klaar bij de fietsenmaker. Zo kon het gebeuren dat ik even naar de Karwei ging om de tijd te overbruggen. En daar zag ik toch een leuke stoel! Als het niet vanwege de prijs was, had ik hem gekocht! Kijk:

stoel van de karwei dierenprint

Eerlijk gezegd heb ik nog steeds zin om hem te kopen… Maar hij kost maar liefst 199,-.


14 responses to “Stoel van de Karwei met dierenprint

 1. say

  Leuke stoel.
  Ik weet niet wat voor fiets jij hebt, maar je kon de trappers ook op de markt hebben gekocht en erzelf op hebben gedraaid.
  Dan had je zeker 40 euro’s bespaard, en had je al een deel voor de stoel.

 2. Lobke

  Ben ik dan de enige die deze stoel afschuwelijk vind? Zelfs als ik geld, veel geld toe zou krijgen zou ik deze stoel nog niet in mijn berging willen hebben.

  • Marja van der Plas

   Nee hoor Lobke, ik vind hem ook niet mooi! Maar leuk om te zien hoe iedereen zijn of haar eigen smaak heeft! Maar net als jij, ik zou hem denk buiten op de veranda zetten haha!

 3. grietje

  Grappig dat smaken zo verschillen. En leuk anders zou het knap saai worden.
  Ik vind hem ook echt niet mooi.
  En voor gewoon een stoeltje erbij toch best een hoop geld.

 4. Het is ook niet mijn smaak, maar op zich is 199 euro voor een stoeltje natuurlijk niet zo heel duur hoor. Als je hem echt zo mooi vind en je huisgenoten ook, en je het geld kan missen zou ik het gewoon lekker kopen hoor.
  Wel eerst even proef-zitten natuurlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.