23 Responses to Sneeuw in de Achterhoek!

 1. Ja het sneeuwt hier. Al vanaf vanmorgen vroeg en het is nog niet droog geweest. En het ziet er naar uit dat het nog wel door gaat tot een uur of zes vanavond.
  Het is bij elkaar een flink pak, maar helaas dooit het wel dus is het ook een flinke blubberbende.
  Vanmorgen vroeg zijn de jongens een flinke poos buiten geweest, maar nu is het geen doen. Het is te nat.
  Als het vannacht gaat vriezen wordt het hier een grote ijsbaan ben ik bang.

 2. Hier in de Betuwe is het vannacht al gaan sneeuwen. Vanochtend was het prachtig wit. Het sneeuwt hier al de hele dag. Nu al een tijd natte sneeuw en er is veel weggesmolten al zijn de daken en het gras nog wit. Vanavond zal het wel weer gewone sneeuw zijn en dan is het morgen een dik pak.
  Vanochtend ging er al een sneeuwschuiver door de straat en een trekker die zout water sproeide. Riant hier. Dat was anders in onze vorige straat. Daar zag je geen strooiwagens.

 3. Hier bij ons in het westen lag er vanmorgen een piepklein beetje wit op het dak en op de auto… inmiddels al lang verdwenen en alleen nog maar natte sneeuw de rest van de dag. Dus grijs, nat en koud hier… niets aan…
  Geniet maar van dit mooie wit,
  Liefs,
  Mirjam

 4. Ja hoor hier ligt genoeg. Tegen een uur of 4-5 is het gaan sneeuwen tot een uur of 15.

  Maar het is natte pap sneeuw dus niet geschikt om in te spelen jammer genoeg. Bussen reden hier van 9 -12 uur niet. Daarna maar mondjes maat.

  Ik vind het wel lekker als er sneeuw ligt maar nu met die papsneeuw wat minder. Heb wel een paadje voor en achter geveegd en het konijnhok sneeuwvrij gemaakt. Helaas heeft een conifeerachtige struik een aantal takken minder. Maar het is gezellig wit buiten.

 5. Nope, hier niet helaas… Maar was gisteren al bekend dat hier in Friesland niets zou vallen, dus had me al nergens meer op verheugd. Gelukkig ook geen regen! Sneeuw is zeker welkom!! Zal de eerste keer zijn dat mn oudste het bewust mee zal maken en die verheugt zich er al helemaal op. Het gaat ene oor in, andere uit wanneer ik zeg dat het niet altijd sneeuwt in de winter, haha!
  Wytske recently posted…Nieuw jaar, nieuwe kansenMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge