10 dingen die goedkoper zijn bij de Action

actionWie kent hem niet: De Action! De meeste mensen vinden het een fijne winkel. Hoewel er ook mensen zijn die hem het liefst vermijden. Maar of je het nou een fijne winkel vindt of niet, goedkoop is het er wel! Dankzij hun slimme inkoopbeleid.

Hier onder vind je mijn top 10 spulletjes die ik bij de Action koop

 1. Afwasborstels
 2. Schoonmaakazijn
 3. Vuilniszakken mét trekband
 4. Spullen voor kinderfeestjes
 5. Goedkope canvassen voor kinderen om op te schilderen
 6. Shampoo van dure merken. Zijn goedkoper bij de Action vanwege gedateerde verpakkingen
 7. Van die kleine zakjes met snoepjes er in van Haribo
 8. Printpapier
 9. Cadeaupapier
 10. Zwarte en witte shirts voor mijn twee oudste zonen

Waarvoor ga jij naar de Action?

31 Responses to 10 dingen die goedkoper zijn bij de Action

 1. Gisteren nog kaarsen gehaald, die haal ik ook regelmatig bij de Action.
  Een fleecevest voor achter is ook handig. Tape e.d. haal ik daar ook vaak. En natuurlijk school/kantoorspullen! Dingen uit jouw lijstje; 1,2,3,4,8,9.

 2. De pedaalemmerzakken met trekband zijn goedkoper bij de W ibra en ze zijn een stuk dikker.
  Verder kun je bij de A cee tion zoveel kopen van sommige artikelen krijg ik een lachstuip. Ze hebben zelfs een zwangerschaptest voor € 1,49 of € 1,79 ik weet het niet meer precies (heb ik ook niet meer nodig) ik heb er met verbazing naar zitten kijken.

  Ik heb vorige week nog zo’n kek nep-leren jasje gekocht. Deze zijn nu helemaal in, kosten € 12,95

 3. Een favoriete winkel van ons! Alle schilder spullen, kwasten, tape en noem maar op halen we daar, school artikelen, kaarsjes, soms speelgoed laatst van die plastic speel dino’s per zakje koste dat 2,79 bij de buren ( intertoys) zelfde verpakking 5,95. Maar doordat er zoveel leuks te koop is voor een goede prijs is het wel heeel gevaarlijk s hoppen. Ik moet daar echt met een lijstje naar toe anders kom ik thuis met tassen vol spullen die ik niet echt nodig had maar zo leuk en voordelig waren,

 4. Niets, het voelt niet goed, want ergens met die lage prijzen is er een groep mensen die uitgebuit wordt. En dat is meestal niet hier in NL, maar buiten de EU.

 5. Heel veel knutselspullen haal ik daar voor mijzelf en voor de kinderen. Speelgoed haal ik er dan weer niet, is zomaar stuk.
  Als ze het hebben scheerschuim voor manlief. (sint-)inpakpapier, plastic folie, theedoeken/handdoeken. Maar ben niet zo tevreden over de kwaliteit, de handdoeken gaan in elkaar zitten aan het uiteinde, en dit gebeurt niet bij mijn duurdere handdoeken die ik al meer als 10 jaar heb. En dan bedoel ik niet de handdoeken voor het lijf maar die je in de keuken hebt te liggen bij het handen afdrogen. Mijn douche handdoeken haal ik bij de H.ema.
  En wel eens pyama’s voor de kids, maar kwaliteit vaak toch minder. Dus voor kleding eigenlijk niet meer, wel weer voor sokken. Nu weer wat kerstspullen gehaald. En kantoor-/schoolspullen.
  Dus van jouw top 10 alleen 4,5 en 9. De rest kan ik toch goedkoper of kwalitatief beter ergens anders krijgen.

 6. wij kopen bij de action , de shampoos, cremespoelingen en douchecremes van de duurdere merken, klusspullen die je heel af en toe gebruikt, zoals grondverf en kwasten, theelichtjes , keukenspulletjes die je maar af en toe gebruikt en kattensnoepjes waar de kat van mijn dochter gek op is en knutselspulletjes. en decoratiespulletjes voor mijn dochters nieuwe flatje, want van die nepbontdekens en kussentjes, tafelkleden en dergelijke kosten daar niet veel en oke ze gaan niet superlang mee,maar dochterlief vind het leuk om na een paar jaar weer eens wat nieuws in huis te hebben of meerdere spullen om af te kunnen wisselen.

 7. Wat ik de afgelopen maand gekocht heb: houten snijplanken, pennetje voor de iPad (69 cent, ongelooflijk), zaadbollen voor de vogeltjes (cadeautje), gasaanstekers (in ons nieuwe huis doet de vonkontsteking van het fornuis het niet meer, verder sta ik super-de-luxe te koken op een zespitter), wc-borstels, koekenpannen.
  Verder koop ik er graag wasmiddel, afwasborstels, klusspullen, handcreme, sokken.

 8. Diepvriesdozen! Had er een 40-tal nodig voor de soep en ze zijn goed en kosten 2x niks.
  Theelichtjes, geurkaarsen (met honden die na een regenbui weer binnenkomen is een geurkaars weleens handig).
  Voor traktaties op school (verjaardagen) hebben ze er ook leuke spulletjes en goedkoop.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.