Win 1 van de 3 Skil Multi Cutter electrische scharen!

Posted oktober 17, 2014 in Giveaway / 63 Comments

skil multi cutter
Wil jij er eentje winnen? Doe dan mee!

Gisteren publiceerde ik mijn ervaringen met de Skil Multi Cutter. Vandaag mag ik er maar liefst 3 weggeven! Met dank aan Skil Europe.

Je kunt weer op meerdere manieren meedoen. Zie het als meerdere lootjes kopen voor een prijs.

Hoe meer lootjes hoe groter je winkans.
Op hoe meer manieren je meedoet, hoe groter je winkans!

Doe nu mee!

a Rafflecopter giveaway


63 responses to “Win 1 van de 3 Skil Multi Cutter electrische scharen!

 1. karen

  het lijkt me ideaal om mijn naaiwerk weer eens op te pakken. En misschien is dit de oplossing voor de reumatische hand van mijn moeder. Ze maakt altijd schitterende quilts, maar dat lukt niet meer. Het knipwerk moet zo geen probleem meer zijn. En met de hand naaien is echter, maar met de machine moet toch ook kunnen.

 2. Jeetje, wat super handig!
  Met mijn werk op een voorgezet onderwijs, is dit zeker een handig hulpmiddel.
  Veel knutselwerkjes en verftekeningen moeten geknipt en geplakt worden.
  Zo kunnen ze allemaal in de portfolio van de kids!
  En ja, als ik dan creatieve lessen geef aan de hele school, is dat altijd wel een werkje 😉

  Gr. Lizzie

 3. MP

  Het lijkt me een schaar die veel makkelijker in de hand ligt dan een gewone schaar en waarschijnlijk knip je er ook netter mee. Nou, heb ik niet zo’n vaste hand en daarbij minder kracht dus zou ‘m echt gaan gebruiken voor vanalles en nogwat.

 4. Jayla Veldt

  Wauw, lijkt me super handig! Samen met mijn vriend net een nieuw huisje gekocht waar nog heel veel aan gedaan moet worden. We zijn er zeker nog wel een jaar in aan het klussen voordat we erin kunnen, maar wat extra gereedschap is dan nooit verkeerd. Vooral niet zo’n super handige multi cutter!

 5. Nina de Groot

  Rafflecopter vraagt me waar ik de multi cutter voor zal gaan gebruiken.
  Voor het knippen van m’n stoffen! Ik naai ontzettend veel en m’n stofscharen zijn ook niet alles meer 😉

 6. Linda

  Jeetje waarvoor niet. Het lijkt me een reuze handige schaar, die ik kan gebruiken bij het maken van kleding, sieraden. Ook mijn vriend ziet vele handige toepassingen voor deze schaar. Ik denk dat als ik er 1 win, ik deze goed moet verstoppen voor hem 🙂

 7. Janneke van de Laar

  Ik maak leuke kraamcadeautjes op mijn naaimachine, ideaal om deze schaar daarbij te kunnen gebruiken, zo kom ik gemakkelijk door de verschillende stoffen heen. Deze schaar krijgt een ereplaats, hij lijkt mij reuze handig en is breed inzetbaar binnen het huishouden!

 8. Adelaide Balk

  Lijkt me super voor mn bloemen en plantjes maar ook voor het knipwerk in huis zoals de gordijnen die korter gemaakt moeten worden en de vele op maat te maken broeken.

 9. Joke

  Waarvoor ik hem zou gebruiken? Voor het bijknippen van mijn bloemen en moet de gordijnen boven nog inkorten. Dan zou deze wel van pas komen 😉

 10. Marina

  Ik zou hem cadeau doen aan mijn moeder die door artrose veel moeite heeft met huishoudelijke klusjes. Dit zou het een stuk makkelijker voor haar maken!

 11. Vlijtig met Zuinigheid

  Ik zou hem aan mezelf cadeau doen. Dat zal een hele verlichting geven om de fijne dingen die geknipt moeten worden electrisch te doen. Wat een genot moet dat zijn. Geen pijn meer aan mijn handen na het knippen. Ik doe heel erg graag mee met deze actie.

 12. Lijkt me heel erg handig op dagen dat mijn fibromyalgie op speelt. Dan kan ik gewoon verpakkingen openen of in de tuin bezig zijn. Dan kan ik ook weer samen met mijn jongste knutselen. Lijkt me heerlijk om dat weer te doen met hem.

 13. Els P

  Toen ik je review van deze multicutter las, was ik al geïntrigeerd. Ik heb namelijk een chronische vorm van artritis.
  Een “gewone” reumaschaar heb ik al, maar dit lijkt me een super handige aanvulling.
  Vooral om te tuinieren lijkt deze cutter mij heel erg geschikt 🙂

 14. Ik had de review gelezen en was al enthousiast gemaakt.Ik kan hem goed gebruiken voor de naailes en wij hebben een klushuis en dan hoef ik niet uit te leggen zeker hoe vaak dat een goede schaar nodig is.

 15. Heidi Sour

  Ik las gisteren je recensie en heb die meteen opgeslagen. Die elektrische schaar is namelijk het ideale kerstkadootje voor mijn vader. Hij heeft minder kracht in zijn handen en vaak jichtaanvallen en dan worden de simpelste dingen lastig. Met deze schaar kan hij in ieder geval makkelijker dingen knippen. Omdat mijn budget beperkt is zou het super zijn als ik hem kon winnen dus ik loot graag mee 🙂

 16. Tanja Kuijer

  Wauw wat een geweldige kans op die super handige Skill multi cutter! ik zou hem dol graag gebruiken tijdens mijn grote hobby, knutselen en creatief bezig zijn! Ook zou hij erg handig zijn voor allerlei ‘klusjes’ in en om het huis! Een super handige gadget! Ik heb alle stappen om kans te maken met liefde ondernomen, nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk onze kant uit mag komen. Liefs Tanja/

 17. silvia

  Wauw, wat een handige schaar! Dit zou echt voor werkelijk alles in en om huis van pas komen! Waar eigenlijk niet voor? Nou hier, met een huishouden met twee kids, komt dit zeker van pas!!

 18. Rolinda

  Wat super GAAF <3 !!! Wat fijn dat jullie drie Skil Multi Cutters verloten! Heel graag zou ik hem gebruiken in en om het huis en bij het knippen van stoffen voor het naaien.. Door mijn ziekte (MS) is de kracht in mijn handen afgenomen en kan ik niet altijd druk geven dus laat staan iets gaan knippen. Op zo'n dag ben ik dan heel beperkt en kan ik weinig beginnen.
  Dit zou zeker voor mij een uitkomst kunnen zijn om dan met behulp van de Skil Multi Cutter wel verder te kunnen gaan met stoffen knippen en etc! Het zou een MEGA hulpmiddel kunnen zijn 😀
  Daarom doe ik graag mee. Groetjes, Rolinda

  • Rolinda

   Ik toetste mijn naam in voor de twitter account maar kom ik bij een andere Rolinda uit.. Dat ben ik niet hoor! Dit moet zijn OpoeTjobbe. Ik keek naar de naam voor het apenstaartje…vandaar!

 19. W

  Er lijkt iets verkeerd te gaan. Post t gewoon nog een keer.
  Ik zou de multi-cutter willen gebruiken voor allerlei dingen die steeds lastiger gaan nu m’n polspezen ontstoken zijn.

 20. Jay Miller

  Ik ga deze schaar voor alles gebruiken 🙂 Die elektrische schaar is niet voor niets” een multi cutter” ! 😉 Ik zal die “wonder” schaar voor verpakkingen, tapijt, spijkerbroek en ook in mijn tuin gebruiken. Superhandig!

 21. Anneliese

  Ik zou hem gebruiken in mijn huishouding en ook voor mijn hobby knutselen zou ik hem goed kunnen gebruiken, ik doe graag mee, echt super handig !!

 22. jLiZ

  De Skill Multi Cutter lijkt me ideaal bij de verbouwing van ons nieuwe huis! We gaan (zelf) tapijt leggen, gordijnen maken, en stoelen opnieuw bekleden. Dit apparaat lijkt me erg handig. Niet alleen voor deze (zware) klussen, maar ook voor zaken die daarna aan bod komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.