6 responses to “Goedkoop is duurkoop?

  1. adrienne

    Vorig jaar Dec zijn mijn man en ik een weekend naar Londen geweest en ik had ook een samsung , helaas kon ik hem daar niet gebruiken want ik kreeg continu meldingen binnen heel de dag door ging het signaal af dat er weer een nieuwe melding was. Ik had geen idee wat ik er mee moest en heb mijn mobiel maar uitgezet. Andere mensen met een iets luxere of een ander merk hadden er geen last van. Dus heb ik nu een andere mobiel en heb nergens geen last van.

  2. Grietje

    Oudste dochter heeft een samsung galaxy y. Ze heeft hem dit voorjaar mee gehad naar Londen. Niks geen klachten gehoord. Haar zus heeft (geloof ik) de samsung galaxy mini2. Ze hebben hem allebei zelf gekocht. Ze hebben een mobieltje gekregen toen ze naar de brugklas gingen. Dat was geen smartphone. Er zit geen watsapp op. Die heb ik nu in gebruik. Ik watsapp toch niet. Ze hebben zelf hun nieuwe mobiel gekocht. Ze krijgen er 1x een en verder moeten ze zelf maar zien.
    Ik vind je heel lief dat je haar weer een mobieltje hebt gegeven. Maar ik begrijp wel dat je wilde dat ze er een had voor ze naar Londen ging.

  3. Nog even gekeken in de gebruiksaanwijzing van de Nokia 220. Whatsapp kan niet, maar hij heeft Yahoo Messenger. Dat is iets vergelijkbaars. Maar als ik met mijn dochter in de telefoonwinkel stond, zou ik het me wel even laten demonstreren. Want op papier werkt alles fantastisch.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.