7 responses to “EHBO bij fietslampen

 1. Bart

  Ja, ik was ook aangenaam verrast, toen ik bij de HEMA van de zomer de variant ‘met elastiekjes’ kocht, om te proberen. Ze waren 3 euro per setje, ik heb meteen twee setjes gekocht, en heb nu met donker weer voor en achter dus elk twee ledjes.
  Ze gaan echt lang mee, ik doe nog altijd probleemloos met de eerste setjes.
  En voor mij was ook verrassend, hoe goed en fel ze schijnen, en zichtbaar zijn!

 2. adrienne

  Het nadeel van de andere lampjes vind ik dat onze meiden ze vaak vergaten om van de fiets af te halen. Dus elke keer waren ze weer gestolen , gaan deze lampjes een stuk moeilijker eraf of is dat ook weer vrij simpel te doen?

  • Nee, ze gaan er makkelijk op en makkelijk weer af. Dat vond ik juist handig. Maar i.v.m. diefstal is het inderdaad een nadeel. Wat zijn er toch rare mensen die zo maar dingen van andermans fiets jatten! Echt heel irritant!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.