6 Responses to De luxe van genoeg

  1. Wat leuk zeg. En al die liedjes erbij die je erbij hebt gezocht, wat een service.
    Eigenlijk is het ook wel stom, de druk om succesvol te zijn. Of in elk geval geen outcast.
    Als ik erbij loop hoe ik graag doe, of doe wat ik graag doe, heb ik toch vaak het idee dat mensen mij raar vinden. En dat vind ik dan weer vervelend… enzovoort.
    Ga eens kijken of ik het boek te pakken kan krijgen. Lijkt me erg interessant!

  2. Dit thema spreekt me erg aan. Ik denk er vaak over na wanneer genoeg voor mij genoeg is. Daar wil ik met mijn gezin wel bewust mee bezig zijn. Ik zal het boek eens gaan lezen. De meeste liedjes zijn me onbekend, dus ik ben heel blij met jouw voorwerk! Dankjewel.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.