Alternatief voor kartonnen bekers

koffieWist jij dat er jaarlijks gemiddeld 500 miljard kartonnen koffiebekers worden gemaakt? En dat die meestal al na 5 minuten de prullenbak in gaan? De Australische moeder Abigail vond het te gek voor woorden. En bedacht er een oplossing voor!

Je leest haar oplossing op mijn blog over koffie!

Drink jij wel eens koffie in zo’n wegwerp beker?

4 Responses to Alternatief voor kartonnen bekers

  1. Nee ik drink nooit koffie uit een wegwerp beker. Zelfs bij Ikea neem ik mijn eigen mok mee. In het begin keken ze raar en werd het een discussie van dat het niet kon. Maar de aanhouder wint.
    Ik heb een grote warm houd beker (metalen met kunstof deksel) en een kleine kunststof warmhoud beker met deksel (Douwe Egberts). ALs ik van te voren weet dat ik ergens koffie drink dan gaat de beker als vanzelf in mijn tas. Nu nog korting krijgen omdat je je eigen beker meeneemt. (is al wel bij Starbucks op het station bij ons. Je krijgt € 0,30 korting)
    Maaike recently posted…EnergieMy Profile

  2. Hier krijg je het ook in een wegwerpbeker als je gelijkl weer weggaat. ALs je het in het restaurant drink is het een stenen beker. Ook is hier de coffee mug, travelmug, Je kunt het gewoon mee naar binnen nemen en vragen voor een refill. No problem! Heb zelfs gezien een thermos. Je betaalt naarwat er in gaat. Bij Mc. is de koffie de tweede gratis, maar dat zal in Holland ook wel zijn,toch?
    Groet, WIlma

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.