Tuinkabouter

Op een mooie zomerdag zat ik buiten in het zonnetje, en keek naar mijn keurige tuin. Die had ik namelijk die ochtend net van flink wat onkruid ontdaan. Tussen twee planten door loopt een soort paadje, en ineens wist ik: ‘Daar hoort een tuinkabouter te lopen! Een tuinkabouter met kruiwagen.’

Want het leek me een heerlijk uitzicht vanaf mijn tuinstoel: een hardwerkende kabouter.

Dus rende ik naar binnen, naar de computer, op zoek naar een mooie tuinkabouter mét een kruiwagen.

Tuinkabouter kopen: nog niet zo makkelijk!

Maar dat viel erg tegen. Ik wist precies wat voor tuinkabouter ik wilde namelijk. Een rustige, échte kabouter. Zo eentje in Rien Poortvliet stijl. Maar wat me opviel was dat veel tuinkabouters er vrij schreeuwerig en nep uit zien. Zoals deze :

tuinkabouter

Te nep.

Bovendien waren er heel veel luie kabouters! Die in een hangmat hingen, of op de grond lagen. En daarvan heb ik er al 6 in huis rondlopen.

Beeld en kado: tuinkabouter met kruiwagen

Uiteindelijk vond ik de tuinkabouter van mijn dromen bij Beeld en kado. Hij was alles wat ik in een tuinkabouter zocht. Kijk:

tuinkabouter met kruiwagen

Zo hoort een tuinkabouter er uit te zien

Maar na een week kreeg ik een mailtje waarin ze hun spijt betuigden, maar dat die kabouter was uitverkocht! En ik kreeg gelukkig keurig mijn geld terug.

Gerichte keuze

Dus toen moest ik opnieuw op zoek. Bij Gerichte Keuze vond ik ‘m! Het liefst had ik een tuinkabouter met kruiwagen in een blauw jasje gehad. Maar ik was allang blij dat zij een kabouter hadden die aan mijn eisen voldeed. Hij kostte 14,99 exclusief verzendkosten.

kabouter met kruiwagen

Hij ging meteen aan de slag!

Heb jij tuinkabouters in je tuin?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: