WC-rolhouder

Posted augustus 16, 2014 in Interieur / 15 Comments

Mijn middelste zusje bracht uit Bocholt als verrassing deze Kitsch Kitchen wc-rol houder voor me mee:

kitsch kitchen wc-rol houder

Hij past inderdaad wel bij mijn smaak. Het enige nadeel aan dit soort wc-rolhouder is dat je er geen rol aan kunt hangen om te gebruiken. Dat kan met de wc-rol houder die ik al had wel:

wc-rol houder

Maar ja, die is weer hartstikke saai!

Ik gebruik ze gewoon allebei

Uiteindelijk heb ik daarom besloten ze gewoon allebei te gebruiken! De Kitsch Kitchen wc-rol houder om de wc-rollen charmant in op te bergen. En mijn saaie wc-rolhouder voor dagelijks gebruik!

Boven de wc heb ik een plankje op van die dragers. Ik heb het touwtje van de Kitsch Kitchen wc-rolhouder aan zo’n drager gehangen! Werkt prima.

Knipsel

 

Hoe organiseer jij je wc-rollen? Heb je een houder? Zet je ze op een plank? Etc?


15 responses to “WC-rolhouder

 1. adrienne

  Ik heb een rieten mand met deksel en daar heb ik de wc rollen in en ook het maandverband enz , lekker uit het zicht en het oogt meteen opgeruimd.

 2. Mirjam

  Ik heb een standaard onder het fonteintje staan, daar kunnen 4 rollen op, en de rol om te gebruiken hangt aan een gewone houder… een mooi exemplaar van Tiger…
  Fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ik heb gewoon een wc-rol ding waar je het op af kunt rollen. En de voorraad rollen bewaar ik in de kelder, dus die vul ik aan als ze op zijn. Een soort ‘hanghouder’ zou ik nog wel overwegen, maar ik werd helemaal gek van zo’n ding op de grond dat de hele tijd stof stond te vangen. Maar zo kan het ook.

 4. Leuk! Ik gebruik niks haha. Ik heb de rollen gewoon liggen in de kasten in de buurt van de wc. En als ik zie dat een rol bijna op is, pak ik een rol uit de kast. Ik hou niet van teveel dingen in de wc.

 5. Ernie

  Ik heb een rvs (i kea) rollen houder tegenover de wc pot geplaats. Reden, heren spetteren nog wel eens en dan spetteren ze op mijn schone rollen. Doordat ik de rollenhouder tegenover de wc heb geplaatst kan dat dus niet. Er passen 5 rollen op.
  Toilet boven heb ik geen rollen houder, kan nergens staan / hangen. Gewoon een rol voor gebruik op het muurtje achter het toilet en als het op is een nieuwe neerleggen.

 6. Nina

  De rol-in-gebruik hangt aan een soort gietijzeren, ornamentvormig houdertje.
  In een hoek op vloer staat een hoge, smalle, rieten mand met deksel.
  Daar doe ik de voorraad rollen in.
  Enig nadeel, de visite ziet het een enkele keer aan voor de afvalemmer…..
  En de afvalemmer staat notabene heel netjes in het andere hoekje!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.