16 responses to “Boer wat zeg je van mijn paprika’s?!

 1. johmar

  ik kreeg 5 tomaten planten en 1 paprikaplant van een collega en de tomaten planten zaten al vrij snel vol met tomaatjes, maar de paprikaplant had ik eigenlijk al een beetje opgegeven,maar wat schetst mijn verbazing van de week zag ik in eens een paprika hangen. volgend jaar maar weer eens de collega lief aankijken, want zeker de tomaten zijn een succes

 2. Mirjam

  Bofkont, hiet ook zo’n plant, maar tot nu toe zijn alle paprika’s die er aan begonnen te groeien, door rupsjes aangetast. Er hangt nu nog een exemplaar in dat een beetje groter begint te worden… Blijft leuk om te zien hoe zo’n plant groeit hè?
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

 3. VeggieMo

  Ik heb vorige week van een Turkse vriendin groene, Turkse pepers gekregen die ze gekweekt had in de tuin. Ik ga haar vragen hoe ze die gekweekt heeft want dat wil ik ook leren. Ze smaken als peperige, groene paprika’s zonder scherp te zijn en ze smaken overal lekker bij 🙂
  Leuk hè, oogsten uit eigen tuin. Ik heb geen paprika’s maar ben nu met de frambozenoogst en de stoofperenoogst bezig.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.