Bakken met Karin: review

bakken met karinHoewel ik niet zo’n avontuurlijke of creatieve kok ben, vind ik de kookboeken van Karin Luiten altijd erg leuk. Dit keer haalde ik Bakken met Karin uit de bibliotheek.

Na het wat tegenvallende Koken met Karin, is dit boekje weer precies wat ik er van hoopte. Er staan in totaal 40 zoete bakrecepten in, die iedere thuisbakker kan maken. De lijstjes met ingrediënten zijn niet lang, en er staan mooie foto’s bij. Zoals Karins gewoonte is, vind je ook in dit kookboek geen ‘pakjes en zakjes’.

De recepten kunnen gemaakt worden met doodgewone ingrediënten zoals bloem, eieren, boter en suiker. Kijk, en dat heb ík zelfs wel in mijn kastjes staan!

Praktische informatie over Bakken met Karin

Bakken met Karin is voor maar 9,95 te koop bij bol.com. Ik denk dat de prijs wat lager is omdat het een vrij dun boekje is: 54 bladzijdes. De prijs is zelfs zo vriendelijk, dat ik dit boekje ook leuk vind om cadeau te geven!

Geef jij wel eens een kookboek cadeau?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: