Dieren voerbak Action: minder geknoei!

Onze katten kregen hun blikvoer in zo’n bloemenbakje van de Ikea. Maar het zijn nogal slordige eters, en rondom het bakje knoeiden ze allemaal eten.

Ik heb het huishouden het liefst zo gestroomlijnd en gemakkelijk mogelijk. Een simpele nieuwe voerbak van de Action bleek de oplossing te zijn. Ik weet niet waarom, maar met deze voerbak knoeien de katten niet meer.

Hij is eigenlijjk voor honden, maar werkt dus ook prima voor katten.

En ik hoef niet meer steeds schoon te maken!

dieren voerbak action

Hoe krijgen jouw huisdieren hun eten?

Comments

  1. Is deze bak misschien groter? Katten houden er niet zo van als hun snorharen erg de bak raken als ze aan het eten zijn. Daarom halen ze vaak het eten naast de bak om het daar verder op te eten. Mijn kat eet wel uit een klein bakje maar die krijg gemalen natvoer (oude kat zonder tanden) dus dat lebbert ze er zo uit.

    • Aha! Dat zou het best eens kunnen zijn Ineke. Het deel waar het eten in zit is inderdaad veel ruimer in de bak van de Action. Die bakjes van de Ikea zijn ook wel groot, maar dat komt door die bloemvorm. Het binnenste deel is kleiner.

  2. wij hebben een afwasbare placemat onder de voer en drinkbakjes liggen

  3. Ik heb er ook eentje van de Action, ook voor honden, maar dan waarbij de rand naar beneden staat en helemaal voorzien is van een rubberen (extra) laagje. Ik kan het niet beter beschrijven, maar dat is ook ideaal voor knoeierds. En door de vorm is het ook niet makkelijk om te stoten. Was ook iets van 70 cent ofzo.

  4. Mijn oude buurpoes ligt vaak naast een glazen drinkbak voor vogels. Dat heeft trouwens niets met de vogels te maken, maar met zijn ouderdom, dan hoeft ie niet zo ver te lopen . De drinkbak is , en nu komt het, een onderdeel van een wasmachine. Jullie kennen het allemaal, want het is de deur van de wasmachine. Als je het leuk vindt om te slopen , het is een aanrader. Overal voor te gebruiken, ook als slakom voor een groot gezin.!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: