Reacties

Zachte maandlenzen langer dragen? — 10 reacties

  1. Ik heb helemaal geen ervaring met lenzen, draag voor lezen een leesbril en voor tv kijken en autorijden een bril voor veraf. Maar verder...
    Ik wens je een heel mooi zonnig weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

  2. Ik gebruik al jaren zachte lenzen en ook de vloeistof van het Kruidvat en ben heel erg tevreden.
    Ik gebruik mijn lenzen ook langer dan een maand omdat ik thuis meestal een oude bril draag en ga ik naar buiten dan doe ik mijn lenzen in.
    Groet Thea

  3. Wat voor soort lenzen heb jij Nicole? Is dat duur per maand? Ik zit er namelijk over te denken om weer lenzen te nemen...

    • Ik heb het doosje er even bijgepakt Suzanna: het zijn promedics torics. Mijn lenzen zijn relatief iets duurder omdat ik een cilinder er in moet. Het precieze bedrag weet ik niet meer moet ik bekennen. Het was namelijk nogal een gedoe, omdat ik eerst harde had gekocht. En toen gingen de kosten van de harde weer van de zachte af.

      Maar gemiddeld ben je aan lenzen dacht ik zo'n 25 euro per maand kwijt. Een vriendin bestelt ze via internet, en dat is dan nog weer goedkoper.

  4. Hier ook iedereen (5 kinderen) plus ikzelf de zachte maandlenzen (of 3 maandenlenzen omdat die tot een zwaardere dioptrioe gaan) en de sensitive vloeistof. En allemaal tevreden!
    Ik gebruik die lenzen al van toen ze bestonden, 20 jaar geleden of zo en nooit problemen gehad.
    prijs: https://online.kruidvat.nl/categorie/49225-49227/Contactlenzen.html?navigationid=13010000000187&parentid=13010000000149

    Ik koop mijn lenzen altijd als er een actie is, 2 plus 1 gratis of zelfs 1 plus 1 gratis, of 2de aan 50 % korting, en dan sla ik in!

    • Slim zeg! Koop jij ze ook bij de Kruidvat dus? De vloeistof durf ik daar wel te halen, maar lenzen vind ik wat griezeliger. Want moeten die niet helemaal precies op maat gemaakt worden?

    • nee hoor! de maat is voor iedereen hetzelfde :-) Door de dioptrie verschilt de "bolling", maar dat is natuurlijk net de bedoeling.

      Voor ik ze in de kruidvat haalde haalde ik ze bij de oogarts of in zo'n speciaal lenzen centrum (maar dat is meer dan 30 jaar geleden) en ik merk eerlijk gezegd geen kwaliteitsverschil. Ook geen oogproblemen, zelfs niet na zo goed als dagelijks kruidvatlenzen te dragen gedurende jaren en jaren.

      Ik denk ook dat ze voldoende streng gecontroleerd worden.

    • ik lees nu net dat jij torische lenzen nodig hebt. Ik denk dat er bij kruidvat enkel gewone te verkrijgen zijn..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder