Wandklok

De basischool van mijn twee jongste zoontjes is niet zo maar een basisschool. Als je binnenkomt, lijkt het er zelfs veel op een huiskamer. Van de week zag ik iets erg leuks: een getekende klok!

Muursticker klok

Tenminste zo leek het. Het bleek gewoon een muursticker van Ikea te zijn. Goed nieuws voor mij, want ik ben niet zo handig. En het allerleukst is wel de prijs: 9,95. Geen geld voor zo’n leuke klok. En als je wél handig bent, kun je hem natuurlijk ook nog een kleurtje geven.

Hieronder zie je de getekende klok. De truc is om in het klokgedeelte een echte klok te hangen.

ikea mortrop wandklok

Ik vind deze getekende klok ook een leuk alternatief voor als je van zulke ouderwetse staande klokken houdt. Daar hangt een flink prijskaartje aan. En zo’n klok neemt natuurlijk ook veel plek in. Dit is een goedkoop en ruimtebesparend alternatief vind ik!

Klok aan ketting à la Alice in Wonderland

In onze woonkamer hangt een klok aan een ketting. Ik kocht hem voor zo’n 25 euro bij de Karwei. Hij lijkt op een uit de kluiten gewassen kettinghorloge. En hij doet me aan het horloge van het konijn in Alice in Wonderland denken.

Wat voor soort klok hangt of staat er in jouw woonkamer?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: