Oploskoffie, vieze koffie?

oploskoffieIk moet bekennen dat ik mijn neus ophaal voor oploskoffie…

Als kind niet. Hele koppen koffie Hag dronk ik bij mijn oma. Uit zo’n boerenbont kommetje.

Mijn oudste dochter drinkt wél oploskoffie. Latte Macchiato van Nescafé om precies te zijn. Maar nu hebben ze ineens de receptuur veranderd. En dat geeft gevolgen gehad voor de smaak.

Lees nu de product review van Latte Macchiato van Nescafé!

2 Responses to Oploskoffie, vieze koffie?

  1. Ik heb altijd een doosje van 25 Nescafé staafjes in huis voor als mijn andere koffie helemaal op is. Tegenwoordig koop ik dit in een glazen potje, is veel voordeliger en ik gebruik dan een speciaal klein soort theelepeltje waar ik dan 2 volle van in doe in een speciaal kopje voor deze koffie en dan heb ik precies de juiste verhouding voor mij.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.