Keuzes maken: springen, of wikken en wegen?

fulltime moederMeestal gaat er heel wat wikken en wegen aan vooraf voordat stellen de keuze maken dat één van hen zijn of haar baan opzegt. Leven van één inkomen moet natuurlijk financieel wel uit kunnen.

Maar in het geval van Angelique was dat niet het geval. Ze waagden de sprong gewoon!

Lees mijn interview met Angelique hier!

Hoe maak jij belangrijke keuzes?

Comments

  1. Leuk interview! Ik denk zelf altijd heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang na als ik een keuze moet maken.

  2. Keuzes maken? Wikken, wegen, mijmeren, piekeren, wakker liggen, weer verder met piekeren, alles opschrijven, kijken of het anders kan, bekijken wat nog meer kan, mijn gevoel heel hard negeren en uiteindelijk zo vastlopen in het denken dat ik mijn gevoel volg.

    🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: