Tweedehands avondtasje

Haar tas, en de inhoud van die tas, vertellen veel over een vrouw!

In het dagelijks leven gebruik ik een grote bruine tas van Van Haren. Maar toen ik laatst naar de kerk ging, vond ik die toch wel erg groot en lomp. Gelukkig had mijn moeder nog een mooi tasje dat ze nooit meer gebruikt.

Je ziet het op mijn blog over kringlopen!

2 Responses to Tweedehands avondtasje

  1. ik heb ook een grote tas, omdat ik altijd veel bij me heb, ik ben zo iemand die graag in allerlei situaties goed voorbereid is, pleisters, pincet, zakdoekjes, nagelschaartje, veiligheidsspelden en een boodschappentas, maar voor speciale gelegenheden heb ik ook een klein tasje waar alleen een klein portemonneetje en mij paspoort en een zakdoekje zit dit gebruik ik als ik een avondje uitga of iets dergelijks. ik heb in het dagelijks leven ook wel eens geprobeerd alleen een klein tasje mee te nemen,maar voel me dan niet prettig omdat ik dan afhankelijk ben van anderen in een noodgeval

Leave a reply

CommentLuv badge