Pimp een saaie spiegel voor dummies

Posted maart 18, 2014 in Action, Interieur / 4 Comments

Mijn 15-jarige dochter vond haar witte staande spiegel saai. En dus gaf ze hem een snelle make-over met plakfolie van de Action.

Hier onder de voor- en na foto’s. Ik vind het prachtig geworden. Maar ik ben dan ook dol op bloemetjes.

spiegel make-over
Voor
spiegel pimpen
Na

Het enige dat je nodig hebt voor deze makeover zijn:

 • Plakfolie
 • Schaar
 • Spiegel met een duidelijke rand

Heb jij een spiegel in je slaapkamer? Wat voor soort, en waar staat hij?


4 responses to “Pimp een saaie spiegel voor dummies

 1. Mirjam

  Deze is heel erg leuk geworden…!
  Wij hebben een spiegel in de slaapkamer hangen, een antieke spiegel met een eikenhouten lijst, mooi bewerkt… Het hout is door mijzelf een paar jaar geleden helemaal gebleekt, alle resten boenwas er af en nu is het eiken mooi vergrijsd… Zo vind ik het genoeg gepimpd voor mij… De spiegel hangt naast de kast, ik kan er mijn haar doen en make up opdoen, maar het is geen grote spiegel dus ik kan niet zien of mijn kleding goedzit… Toch vind ik hem groot genoeg…
  Fijne dag vandaag!
  Lieve groet,
  Mirjam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.