Al 36 uur zonder internet

Om deze post te kunnen schrijven heb ik 7 kilometer moeten afleggen naar de dichtstbijzijnde bibliotheek. En nu zit ik deze post te tikken op een rammelend toetsenbord in de bibliotheek in Zelhem.

Internet opzoeken in de bieb

De oproep die ik gisteravond plaatste met de verkeerde link, postte ik ook vanuit de bieb. Van de consternatie ging dat niet vlekkeloos. En ik kan vanaf deze computer ook geen plaatjes plaatsen in een post

Watskeburt?!

Een eindje verderop hebben ze paaltjes in de grond geslagen voor een weiland. En blijkbaar hebben ze dat zo onbenulling gedaan dat ze op diverse plekken door de kabel zijn gegaan! Dus nu moet die kabel gerepareerd worden.

En daar heb je KPN voor nodig.

Hele straat íncommunicado

De hele straat zit nu zonder telefoon en internet, en is onbereikbaar. Nou is dat op het platteland niet zo indrukwekkend: er wonen maar liefst 3 gezinnen. Maar het is ongelofelijk lastig!

Ik hoop dan ook dat we aan het eind van de dag weer gewoon internet hebben.

Maar mocht ik traag reageren, weet dan dat ik verstoken ben van internet!

Hoe vaak maak jij gebruik van internet? Dagelijks? Wekelijks?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: