Wat lees je het liefst op Huisvlijt?

Schermafbeelding 2014-01-11 om 09.18.07Op Huisvlijt schrijf ik over alles wat ik tegen kom in mijn dagelijks leven. Dat betekent veel verschillende onderwerpen. Ze variëren van boeken, uggs, schoonmaken, product reviews en opruimen tot bijvoorbeeld schoolgeld!

Om te zorgen dat Huisvlijt interessant voor jullie blijft, zou ik graag weten welke onderwerpen je het liefst leest. En of er ook onderwerpen zijn die je mist.

Vertel waarvoor jij naar Huisvlijt komt!

Daarom heb ik een poll gemaakt. Daarin kun je stemmen op de onderwerpen die je aanspreken. Als er nou onderwerpen zijn, die niet in de poll staan, laat het me dan vooral weten via de comments! Alle feedback is welkom!

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: