Nette kinderkleding en de dag na Kerstmis

Voor de Kerst vond ik het leuk als de kinderen er ‘op z’n zondags’ uit zagen. Voor mijn 10-jarige zoon kocht ik bij de Wibra voor 2,99 dit leuke t-shirt dat op een wel heel makkelijke manier ‘chic’ is. Er is gewoon een strikje opgeprint! Op de achterkant staan bretels. Dat is minder chic, maar wel leuk.

Bij de Hema hadden ze bijvoorbeeld overhemden met een stropdasje, maar die kosten meteen bijna 20 euro.

Schermafbeelding 2013-12-27 om 07.33.23

nette kinderkleding

Vandaag is weer een gewone vrijdag. En dat is maar goed ook, want ik moet echt nodig was vouwen. Ik heb wel redelijk door gewassen, maar de stapel schone was is echt niet leuk meer.

Kerstmis was fijn, maar ik vind het ook prettig dat het weer een gewone dag is nu. Mijn handen jeuken om de keuken en alles eens even flink op te ruimen!

Hoe was jullie Kerstmis? Had het nog wel langer mogen duren, of ben je blij dat het weer voorbij is?

16 Responses to Nette kinderkleding en de dag na Kerstmis

 1. Wat een leuk shirt, en wat een leuk koppie ook…
  Ik heb genoten van beide kerstdagen, eentje met familie en eentje op mijn wer, maar ik geniet nu weer van de ‘gewone’ dag vandaag… Weer lekker in mijn eigen ritme…
  Fijne dag vandaag en alvast een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 2. als alleenstaande gaat kerst helaas nog steeds aan mij voorbij.
  Dit jaar toch wat kerstgevoel gehad omdat ik pas lid ben geworden van een koor dat hier in de nachtmis zong.
  Voor de rest heb ik mijn kerstdagen besteden aan het repareren van een hele stapel kleding, veel tv kijken en nu mijn computer het weer deels doet gelukkig ook weer internetten, en tangelen, een nieuwe zeer verslavende hobby van me.

 3. Wij hebben heerlijke kerst gehad met op kerstavond een mooie kerkdienst . Maar zoonlief van 21 vroeg wel moet ik dat ”apepak” weer aan 1 ste kerstdag. Hij loopt het liefst in een spijkerbroek en shirt. Maar met kerst en andere belangrijke dagen loop je er toch wat netter bij . Leuk shirt van je zoon en een heerlijk knul, ik koop wel vaker bij de wibra.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.