Home letters

Posted oktober 20, 2013 in Huishoudelijke beslommeringen / 11 Comments

Het zijn de ‘ganzen-met-een-blauw-lintje-om-de-nek’ van 2013: witte houten letters die het woord Home spellen, of soms Thuis. Ik ben er niet zo’n fan van, maar voor mijn verjaardag kreeg ik ze cadeau van mijn 14-jarige dochter.

En ik ben er heel blij mee.

Want ik heb gezien hoeveel ze werk ze er in heeft gestoken. De letters waren namelijk van bruin karton, en ze heeft een hele middag zitten plakken, verven en versieren. Ze krijgen een ere plaatsje in de kast!

home letters


11 responses to “Home letters

 1. Mirjam

  Wat heeft je dochter deze letters ontzettend mooi gemaakt zeg. Je ziet ze inderdaad overal en nergens…. Maar nergens zo mooi als deze…
  En nog gefeliciteerd met je verjaardag dan……
  Ik wens je een heerlijke zondagmiddag,
  Lieve groet,
  Mirjam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.