Home letters

Het zijn de ‘ganzen-met-een-blauw-lintje-om-de-nek’ van 2013: witte houten letters die het woord Home spellen, of soms Thuis. Ik ben er niet zo’n fan van, maar voor mijn verjaardag kreeg ik ze cadeau van mijn 14-jarige dochter.

En ik ben er heel blij mee.

Want ik heb gezien hoeveel ze werk ze er in heeft gestoken. De letters waren namelijk van bruin karton, en ze heeft een hele middag zitten plakken, verven en versieren. Ze krijgen een ere plaatsje in de kast!

home letters

11 Responses to Home letters

  1. Wat heeft je dochter deze letters ontzettend mooi gemaakt zeg. Je ziet ze inderdaad overal en nergens…. Maar nergens zo mooi als deze…
    En nog gefeliciteerd met je verjaardag dan……
    Ik wens je een heerlijke zondagmiddag,
    Lieve groet,
    Mirjam

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.