20 jarig huwelijk: Porselein!

20 jarig huwelijkVandaag vieren mijn man en ik ons 20 jarig huwelijk.

We zijn (al) 20 jaar getrouwd!

Wat lang zeg!

20 jarig huwelijk vieren

En om het te vieren gaan we een flinke wandeling maken. We lopen van het Nederlandse plaatsje 's Heerenberg naar het Duitse Elten. Zo komen we ook nog eens in het buitenland!

Bij 20 jaar huwelijk spreek je van porselein las ik op Wikipedia. Mooi materiaal, maar wel kwetsbaar. Bij een vijfjarig huwelijk is het hout. Dat lijkt me een stuk steviger. Dus qua materiaal vind ik het niet zo logisch.

Hoe langer het huwelijk, hoe sterker geloof ik graag.

Zelfgemaakte appeltaart ter ere van ons 20 jarig huwelijk.

Vanochtend bij de koffie met de kinderen!

Ik zou er graag zelf de eer voor opstrijken, maar het is mijn man die zo creatief is geweest om het getal 20 te kleien van deeg.

taart 20 jaar huwelijk

Lees ook: Grappige tips voor een goed huwelijk

Hoeveel huwelijkse jaren hebben jullie op de teller?

Vergelijkbare berichten

27 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd meid, maar er een heerlijke dag van, lekker wandelen, het weer gaat meewerken en dan weer op naar nog veel meer gelukkige jaren, ongeacht het materiaal...
    Lieve groet,
    Mirjam

  2. Als ik alles bij elkaar optel kom ik aan 28 jaar.
    Mijn eerste en laatste echtgenoot zijn overleden. Van de middelste twee ben ik gescheiden.

  3. Van harte gefeliciteerd,wat leuk!

    Wandelen jullie ook even naar boven in Elten naar het kerkje,daar staat een romantisch bankje met uitzicht over Elten ;)

    Wij zijn 26 jaar samen en poe wat gaat de tijd snel!

  4. Gefeliciteerd!! Dat is zeker iets om te vieren. Veel succes en plezier met wandelen
    Ik ben nooit getrouwd dus ik kan er niet over meepraten. Misschien dat ik in de toekomst ooit de 20 jaar met iemand haal (is wel een grote wens) Dus wie weet..
    Geniet van vandaag!

  5. Gefeliciteerd, leuk dat jullie er wat aan doen zo samen :-)
    Fijne dag! Ik tel mijn vorige huwelijk(10jaar) er maar niet bij op want dat was geen leuk huwelijk, en nu ben ik alweer 6 jaar getrouwd.

  6. Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van! Och ja en als je er een beetje voorzichtig mee doet gaat porselein weer langer mee dan hout.
    Wij zijn 14 jaar samen en 9 jaar getrouwd. Ik vergeet onze trouwdag altijd.

  7. Van Harte Gefeliciteerd! Aankomende maand ben ik 21 jaar getrouwd met mijn eerste en enige innig geliefde. Voor ons bijna een huwelijksverjaardag van opaal dus, leuk!

  8. met mijn ex ben ik 18 jaar samen geweest ,waarvan net geen 10 jaar getrouwd en inmiddels al weer ruim 17 jaar alleen ,met wel een aantal lat relaties tussendoor ,maar van trouwen zal het wel niet meer komen en alhoewel ik goed alleen kan zijn zou ik toch best wel weer een relatie willen mijn laatste relatie duurde ruim 8 jaar en dat werd niets omdat hij eigenlijk te druk was met weer een bedrijfje opbouwen en ik eigenlijk altijd op de laatste plek kwam en dus eigenlijk meer alleen dan samen was, we zijn nu gewoon vrienden en alhoewel hij het begin van het jaar vaak voor me klaar stond toen ik een moeilijke periode doorging is het nu eigenlijk weer zo dat hij alleen wat laat horen als hij er zin in heeft wat meestal neerkomt op af en toe een smsje, als ik moet kiezen tussen alleen zijn of een moeizame relatie ben ik liever alleen want dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent. voor hen die wel gelukkig getrouwd zijn veel geluk en hou het vast en werk er aan want samen is toch fijner ook al is het met ups en downs . Gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

  9. Hartelijk gefeliciteerd!!!
    Wij hopen volgend jaar mei 20 jaar getrouwd te zijn, zijn nog aan het denken of we daar samen of met onze kinderen iets speciaals mee zullen doen ;)

  10. Gefeliciteerd!
    Ik moest even tellen (ahum) maar ik ben over een paar maanden 7 jaar getrouwd. Daarmee ben ik het kortst getrouwd van het indrukwekkende rijtje hier maar ik heb er wel vertrouwen in dat we nog lang door zullen gaan ;-).

  11. Gefeliciteerd met jullie porseleinen huwelijk. Hopelijk hebben jullie gisteren heerlijk gewandeld.
    Ik ken mijn vriend bijna 11 jaar en daarvan 5 jaar getrouwd en 2 kindjes rijker.

  12. Proficiat! Leuk om zo'n heugelijke dag te vieren met een wandeling.
    Toen wij 20 jaar getrouwd waren stond er een bezorger met een grote taartdoos aan de deut. Moest echt bij ons zijn, hij wist het zeker! Op de taart een kaartje : gefeliciteerd met jullie 20E trouwdag. Schoonmoedr zat er achter :-) Wij hadden er helemaal niet aan gedacht. We zijn nu bijna 42 jaar getrouwd en vergeten de juiste datum meestal :-(
    Gisteren liep ik van Holten naar Vorden (gem. Bronkhorst), prachtige wandeling!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.