Reacties

Jarig in de vakantie — 21 reacties

  1. Gefeliciteerd met Piet! Heel herkenbaar, mijn zoon is van 30 juli. De meeste bekenden komen nog wel voor/na hun vakantie een cadeautje brengen, maar is toch anders dan op de dag zelf.

  2. gefeliciteerd, natuurlijk jammer dat veel mensen er niet zijn , voordeel is natuurlijk wel dat je niet een dag je verjaardag mag vieren ,maar meerdere keren eerst op de dag zelf en later dan nog een keer op school en een kinderfeestje, .

  3. Gefeliciteerd, jah wel een mijlpaal weer, zulke oude kinderen;-)
    Ik word er ook wat melancholiek van het verjaren der kinderen :-)
    Hier zijn de 2 meiden meestal in de zomervakantie jarig en jah dat is soms wel jammer.

  4. Gefeliciteerd met de jarige Piet! Mijn oudste dochter (inmiddels bijna 39, OMG waar blijft de tijd) verjaart op 30 december! Zij vond het altijd heerlijk want werkelijk iedereen kwam langs! Ooms en tantes, vrienden van ons, haar vriendjes en vriendinnetjes, buren en buurkinderen.

  5. Ik weet nog goed dat ik 10 jaar werd, dat was een hele belangrijke verjaardag voor mij. Grappig! Gefeliciteerd met je tienjarige jongste zoon! Dat lijkt me een mijlpaal!

  6. Gefeliciteerd!! Jarig in de vakantie, het heeft weinig voordelen. Onze jongste zoon is ook in de vakantie jarig. 18 juli. Meestal tenminste. Idd geen familie en vriendjes in de buurt. Allemaal op vakantie. Het vieren werd vaak drie keer gedaan. Hij vond het zelf niet leuk om in de vakantie jarig te zijn. Hij is nu 30. Die tijd ligt ver achter hem, maar hij heeft het er nog wel eens over.

    Liefs Frederique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder